CampingSverige.se

5.2.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Elmia-mässan blir fem dagar lång

Elmia Husvagn Husbil - Nordens största mässa för det mobila livet – växer med en extra dag för alla besökare. Det blir alltså fem fullspäckade mässdagar i september.

Drygt 20 procent av branschens totala årsförsäljning sker under mässdagarna.

Drygt 20 procent av branschens totala årsförsäljning sker under mässdagarna.


– Det har länge varit efterlängtat att vi ska öppna mässan en dag tidigare och när vi nu har fått den möjligheten kommer vi även att öka på utbudet av aktiviteter och erbjuda fler nya evenemang för alla åldersgrupper, säger Jörgen Nyström, mässansvarig för Elmia Husvagn Husbil.

Elmia Husvagn Husbil är en happening för hela branschen och lite som camparnas nyårsafton. På mässan premiärvisas traditionsenligt nästa års modeller och drygt 20 procent av branschens totala årsförsäljning sker under de intensiva mässdagarna.

Stor folkfest

Mässan är också en stor folkfest med många besökare från när och fjärran. Många campare har troget början av september varje år inbokad för att styra husvagnen eller husbilen mot Jönköping för att träffa alla glada campingvänner och ta del av alla branschnyheter.

Danskvällar, oktoberfest, räkfrossa och äventyrsbad på Rosenlundsbadet är några av kvällsaktiviteterna. Spelhörna och bio är exempel på andra aktiviteter under mässan som även lockar den yngre publiken.

Jörgen Nyström, Business Sector Manager.

Jörgen Nyström, Business Sector Manager.


Hårt biljettryck

Biljetterna till Elmia Husvagn Husbil 7-11 september släpps den 18 februari på Ticnet.
– Mässan är ett ypperligt tillfälle för att få mer kunskap om camping, allt som gäller fordon, resmål aktiviteter och tillbehör. De 10 000 camparna som bor här under mässan är ju de riktiga experterna och här finns alla möjligheter att prata med andra mässbesökare, få tips och idéer och kanske dessutom få vänner för livet, säger Jörgen Nyström.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt