Kama Fritid

CampingSverige.se

15.3.12

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Falsled Strand Camping: Tror på framtiden

- Vi kan inte med ord beskriva hur glada vi är. Antalet övernattningar har ökat med över 25 %, meddelar campingchef Frederik Hansen efter sin andra säsong som chef, och numera också ägare av den lilla campingplatsen på Sydfyn.

Många barnfamiljer hittar till Falsled Strand Camping

Många barnfamiljer hittar till Falsled Strand Camping


- Antalet fasta säsongsgäster har mer än fyrdubblats. Sommarskolor och kajakklubbar har varit flitiga gäster, dock har de holländska gästerna svikit lite denna säsong, men i gengäld har vi haft fler tyska gäster än vad vi hade förra säsongen. Och inte minst har fler barnfamiljer hittat till hit, vilket helt säkert beror på våra bra erbjudanden och moderata priser, samt att vi har infört ett “all inklusive” koncept som gör det enklare att genomskåda familjens semesterkostnader, säger Frederik Hansen

- Trots att vi rent geografiskt sett ligger mitt mellan flera stora lyxcampingplatser, har denna säsong överbevisat mig om att det finns en framtid för en liten plats som vår. Vi har inte de mest lyxiga och glittrande faciliteter, men däremot har vi välsignats med en fantastisk belägenhet och vi eftersträvar att ge våra gäster ett uppehåll med bästa möjliga service i en trevlig och familjär atmosfär. Det ligger högst på vår lista.

Belägenheten vid havet kan inte bli bättre

Belägenheten vid havet kan inte bli bättre


Nytt inför säsongen 2012

Säsongen 2011 gav Frederik Hansen mod att satsa på de lite större investeringarna inför 2012, nämligen en genomgripande renovering av poolen och poolområdet, och inte minst uppsättning av nya strömboxar med inbyggda mätare, och de så kallade CE kontakterna. Med den nya reniveringen kommer det att bli möjligt att dra 16 Ampere per enhet istället för som idag 10 Ampere per enhet. – Som något helt nytt blir vi också medlemmar av den nya kedjan, nämligen ”Favorit Camping” som är namnet på ett samarbete mellan campingplatser över hela Danmark. Ett samarbete som vi förväntar oss mycket av, avslutar Frederik Hansen.

Se också...
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt