CampingSverige.se

12.9.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Fler nyheter från jubilerande Bürstner

Till modellåret 2017 har Bürstner flera nyheter – allt från jubileumsserien Edition 30 till nya modeller av premiumserien Elegance.

Bürstner City Car finns i fyra planlösningar.

Bürstner City Car finns i fyra planlösningar.


Bürstner City Car är en vanmodell som i år har vuxit till sig och nu finns i fyra planlösningar – två kompakthusbilar och två komforthusbilar. Alla modeller har ett funktionellt hygienutrymme med fast monterad toalett i stället för en Porta Potti. Komfortmodellerna City Car C 600 och C 640 har båda två garderober med belysning vilket är unikt i klassen. Köket har plats för ett kylskåp på 80 respektive 90 liter. Stora lådor med softclose‐funktion ger gott om förvaringsutrymmen.

En ansiktslyftning i Edition 30.

En ansiktslyftning i Edition 30.


Edition 30

Bürstner fyller trettio år och firar med en jubileumsmodellserie kallad Edition 30. Här ingår Travel Van T 620 G, Nexxo Time T 569, T 660 och T 690 G, Ixeo Time IT 586, IT 590, IT 710 G och IT 726 G samt Viseo I 690 G. Jubileumsmodellerna har en gemensam utvändig design och har fått ett ansiktslyft interört. Samtliga modeller är komplett utrustade med bl a 16‐tums lättmetallfälgar, varsellyktor med lysdiodteknik, Haartal Premium XL‐dörr med fönster och myggnät, förarhyttsmörkläggning från Remis och ett multimediasystem med navigator från Pioneer

Nya Ixeo IT 640 utmärker sig med en längd på endast 6,49 meter.

Nya Ixeo IT 640 utmärker sig med en längd på endast 6,49 meter.


Ixeo och Elegance

Ixeo lanserades förra året och fick många lovord och utmärkelser, inte minst tack vare den nyutvecklade nedsänkbara dubbelsängen som knappt märks i upphissat läge. Ixeo IT 640 heter årets nykomling som utmärker sig med en längd på endast 6,49 meter. Dusch och toalett är placerade längst bak och köket återfinns i bilens mitt. Bürstner Elegance är premiumserien som i år kompletteras med modellerna I 910 G med enkelsängar och I 920 G med queensbädd ovanför garaget. Gasolutrymmet har flyttats från garaget till den främre delen av högersidan och undersidan av de nedsänkbara sängarna har fått ny design med integrerad belysning.

Modellserierna Brevio, Travel Van, Nexxo, Aviano och Argos fortsätter i stort sett oförändrade under modellåret 2017.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt