Housecar

CampingSverige.se

28.5.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Forsbergs Fritidscenter öppnar nytt i Borlänge

Forsbergs Fritidscenter startar fr.o.m 1 juni nytt center i Borlänge med branschkunnige Fredrik Eljas som platschef. Anläggningen kommer sälja husbilar från tyska Bürstner men naturligtvis även från Concorde, Niesmann, Frankia och Hobby.

Premiummärket Concorde är ett av husbilsmärkena hos Forsbergs.

Premiummärket Concorde är ett av husbilsmärkena hos Forsbergs.


På Borlänges anläggning kommer produktportföljen innehålla husbilar från tyska Bürstner men naturligtvis även från Concorde, Niesmann, Frankia och Hobby.

- Jag och teamet i Borlänge har arbetat med husbilar under lång tid. Med Forsbergs Fritidscenters organisation skapar vi förutsättningar att på allvar bli det ledande husbilsföretaget även i Dalarna” menar Fredrik och fortsätter:

- Forsbergs Fritidscenter får nu ett fjärde center i och med Borlänge etableringen och ihop med våra nya kompisar i Hyssna, Bjuv och Stockholm kommer vi ännu närmare våra kunder.

Stark anläggning

- När vi bestämde oss för att expandera med ytterligare ett center kändes Dalarna med Fredrik Eljas och hans medarbetare som det naturliga valet, säger Christian Forsberg och fortsätter:
- Tillsammans med våra fina varumärken och Borlänges erfarna team kommer detta att bli en stark anläggning. Det ska bli kul att få in ytterligare ett center i vår organisation och då blir Forsbergs nya anläggning i Borlänge perfekt” säger Christian.

- Det kommer även att bli intressant att stifta närmare bekantskap med Bürstners produkter som alltid befunnit sig i toppen av försäljningen både i Europa men framför allt i Sverige” säger Christian. Dessutom har Fredrik väldigt bra koll på alla Bürstners produkter då de såldes även tidigare på anläggningen i Borlänge.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt