Housecar

CampingSverige.se

7.6.19

Av: Daniel Andersson Fotograf: Thony Kumral
Dela
 

Fridfull familjecamping – alla veckor utom en

Norje Boke Camping är belägen alldeles intill Pukaviksbukten mellan Sölvesborg och Karlshamn. Här bjuds besökarna på såväl vackra badstränder som fina fiskevatten.

Norje Boke lockar både barnfamiljer och festivalbesökare.

Norje Boke lockar både barnfamiljer och festivalbesökare.


Området runt Norje Boke Camping är en av Blekinges lugnaste idyller. Förutom möjligen under den vecka i juni då Sweden Rock Festival går av stapeln precis i närheten och campingen invaderas av hårdrockare från hela landet.

De senaste 28 åren har campingen drivits av Niclas Hamrin. Varför han fångades av just denna utmaning kan han inte riktigt svara på själv idag.
– Jag hade ju fricampat en del, men aldrig hållit till på campingplatser. Jag tror det var för att det verkade vara socialt att driva camping och att man fick träffa många trevliga campare.

Niclas Hamrin driver campingen sedan 1988.

Niclas Hamrin driver campingen sedan 1988.


Ny lekplats

Det natursköna, havsnära och icke att förglömma, närheten till det årliga Sweden Rock Festival, lockade honom också. Samtidigt vill han slå ett slag för några av sina mest välkomna besökare; barnfamiljerna.
– Nu har vi rustat upp vår lekplats och här finns allt ifrån linbana till gungor, klätterställningar och studsmatta. Dessutom har vi en barnklubb som kör tre dagar i veckan.

Han berättar även att de har investerat i ett nytt servicehus.
– Det är toppmodernt och välutrustat med såväl ett stort kök som allrum, duschrum, familjerum och så klart fräscha toaletter.

Klicka för större bild


Fakta Norje Boke Camping

Läge: strandnära vid Pukaviksbukten i Blekinge
Klass: Fyrstjärnig
Platser: 300, varav 220 med el
Övrigt: restaurang, pizzeria, kiosk, gatukök, butik, minigolfbana och ett stort antal aktiviteter.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt