Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

31.5.11

Av: Anne-Vibeke Isaksen
Dela
 

Grundaren av Husvagn på Väg, Bengt Åström, har avlidit efter en tids sjukdom

Grundaren av företaget MediaPress AB, Bengt Åström, som ger ut bland andra tidningen Husvagn på Väg, har avlidit efter en tids sjukdom. Bengt Åström blev med åren en profil inom husvagns- och husbilsbranschen.

Bengt Åström blev 64 år.

Bengt Åström blev 64 år.


Husvagn på Väg startade som en renodlad mässtidning för Husvagn & Husbil på Elmia och Bengt medverkade på 23 mässor i rad senast i höstas på Elmia.

Genom åren utvecklades tidningen och ges nu ut med ett antal nummer per år.  Sommartid finns den exempelvis på flertalet campingar i Sverige. För några år sedan inledde Bengt och MediaPress också ett samarbete med campingsverige.se.
Sedan knappt ett år tillbaka drivs MediaPress AB av Daniel Andersson och Leif Berglund men Bengt Åström var aktiv in i det sista.

– Det känns väldigt tungt just nu. Bengt var så förknippad med tidningen Husvagn på väg genom sina många kundkontakter. Så sent som för en månad sedan satt han på kontoret och arbetade. Han ville verkligen se till att vi fick en bra start efter övertagandet och vi befinner oss nu mitt i produktionen av det populära sommarnumret.  Några planer på att ändra hans vinnande koncept har vi inte utan fortsätter med utgivningen som tidigare, säger Leif Berglund som arbetat på och med tidningen sedan 1992.

Bengt Åström blev 64 år.

CampingSverige.se är tacksam för många bra timmar tillsammans med Bengt och det goda samarbetet med Husvagn På Väg.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt