Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

1.8.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen
Dela
 

Hymer 2013: Tramp CL sätter nya standarder för halvintegrerade husbilar

Under september 2012 lanseras nya HYMER Tramp CL som sätter nya standarder för halvintegrerade fordon. De nya modellerna lanseras med extra fokus på säkerhet, standardutrustning och viktbesparing.

Det nya modellprogrammet HYMER Tramp CL börjar med sex klassiska planlösningar

Det nya modellprogrammet HYMER Tramp CL börjar med sex klassiska planlösningar


Sex klassiska planlösningar i modernaste tappning

Det nya modellprogrammet HYMER Tramp CL börjar med sex klassiska planlösningar och erbjuds med fast dubbelsäng, enkelsängar och queensbädd. Den nya serien sätter extra fokus på säkerhet och optimal standardutrustning. Förar- och passagerarairbag, ALKO chassi, ESP, ABS och elektriska speglar är inkluderade i standardutrustningen, tillsammans med komfortutrustning så som full invändig belysning i LED-teknik, lättviktsgolv i glasfiberkonstruktion, kallskumsmadrasser, markisbelysning och förarsäten klädda i möbeltyg. Trots fordonens mycket kompletta utrustning erbjuds modellerna med en totalvikt på 3,5 ton. Detta tack vare HYMERs satsning på viktbesparande innovationer som började redan med HYMER HighLight 2010, och HYMER Exsis-i 2012.

Nya Tramp CL finns med eller utan nedfällbar frontbädd

Nya Tramp CL finns med eller utan nedfällbar frontbädd


Exklusiv inredningsdesign i Umbria Select

Nya Tramp CL finns med eller utan nedfällbar frontbädd. Med den nedsänkbara frontsäng kan fyra personer sova bekvämt i husbilen, och utan nedsänkbar säng får fordonet en anmärkningsvärd känsla av rymd, genom takhöjden på generösa 2.12 meter.

Nya Tramp CL får den exklusiva inredningsdesignen som introducerades i samband med HYMER Tramp Premium 50, vid namn Umbria Select. En ljus interiördesign som ger ett stilfullt och harmonisk intryck.

HYMER PUAL isolering, vinterutrustning och ALDE

HYMER fortsätter sin succé med PUAL-konstruktionen med ingjutna säkerhetsdetaljer i metall, även i nya HYMER Tramp CL. Den nya modellserien får även uppvärmda tankar och installationer, samt en kraftfull Truma 6000W värmepanna med elpatron som standard. Som HYMER B-Klass kommer även nya HYMER Tramp CL att erbjudas med vattenburen värme från ALDE. Detta för att ytterligare sätta nya standarder i branschen, och erbjuda den kompletta vinterhusbilen för nordiska klimat.

Lansering på ELMIA 2012

Den nya serien kommer att presenteras på ELMIA 2012 i flera planlösningar med och utan den nedfällbara sängen. Prisuppgifter kommer att lanseras i samband med detta.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt