Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

13.2.12

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Isabella 2012: Camping hela året med Isabella

Med helårstältet Villa ifrån Isabella kan du njuta av alla årstider på campingplatsen. Sätt upp tältet och du kan sedan njuta av det under många år - både sommar som vinter.

Isabella Villa

Isabella Villa


Villa är det absolut bästa alternativet för den som använder husvagnen som fristad året runt. Med ett Villa tält från Isabella övertygas man snabbt om att detta är det perfekta stället att uppehålla sig på, och där man bäst kopplar av. Ställningen på Villa är tillverkad av 40 x 40 mm aluprofiler och därmed fås stor stabilitet under alla väderförhållanden. Tältduken, som är tillverkad av det välkända Isacryl andas och ger ett härligt inomhusklimat. När helgen är över och man rattar hemåt igen kan alla fönster enkelt stängas till med de klappar som respektive fönster försetts med. De stängs enkelt med två blixtlås. Vädringsluckor finns i alla gavlar, vilket gör det enkelt att vädra, och också bidrar till bra inomhusklimat.

Designa ditt Villa precis som du själv önskar! Med Villa 650 finns det upp till 18 möjligheter att kombinera frontdelarna, och med det mindre Villa 550 upp till 9 möjligheter. Gavlarna är dock standard. Villa monteras på ett 10 centimeter högt trägolv, vilket ger en behaglig botten i tältet och som eventuellt också kan isoleras för ytterligare komfort. Det kraftiga taket gör att Villa står emot alla slags väder och takstängerna sitter så tätt att inte ens en snörik vinter kommer att påverka ditt Villa Tält. Ett termoloft kan köpas till som extrautrustning och det sätts upp invändigt i taket på Villa och avhjälper kondensbildning.

Läs mer här www.isabella.net

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt