Campout

CampingSverige.se

15.5.12

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Isabella 2012: Massor av plats för den aktiva familjesemestern

Hos Isabella står barnfamiljen i fokus under utvecklingen av Commodores förtältsmodell. För campare är förtältet den typiska platsen där familjen umgås och tillbringar största delen av tiden under semestern. Det är här man äter, umgås och kopplar av. Kort sagt, det är här livet levs och njuts.

Commodore modellerna är riktiga all-round förtält – de är lätta att sätta upp och kan därmed användas under en snabb weekend tur

Commodore modellerna är riktiga all-round förtält – de är lätta att sätta upp och kan därmed användas under en snabb weekend tur


- Commodore modellerna är tre meter djupa och har således gott om plats för hela familjen. Det finns flera vädringsmöjligheter och därmed fås ett optimalt inomhusklimat – även under varma dagar, säger Tommy Boisen från Isabella A/S och fortsätter.
- Det betyder mycket när lilla Valdemar leker med Lego på golvet med pappa och de två stora tjejerna spelar Scrabble med mamma – både att platsen finns där och att det är bra luftkonditionering i tältet.

Commodore modellerna är riktiga all-round förtält. De är lätta att sätta upp och kan därmed användas för kortare weekend turer, men djupet på tre meter gör också att de är lämpliga för längre uppehåll. Om man ofta är i farten är det ultralätta och starka CarbonX fiberstället det rätta valet, och om man övervägande gillar att stanna på en och samma camping kan Commodroe förtälten också levereras med Zinox- stålställning.

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt