CampingSverige.se

14.9.13

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Isabella
Dela
 

Spännande nyheter inför ny säsong – förtält för alla smaker

I Isabellas 2014 års program finns något för alla smaker, oavsett om du är ute efter ett nytt förtält eller praktisk utrustning.

Inför säsongen presenterar Isabella förtältet Prisma

Inför säsongen presenterar Isabella förtältet Prisma


Styrka och flexibilitet

Inför säsongen presenterar Isabella förtältet Prisma som mäter fyra meter på djupet.

Prismas styrka och flexibilitet gör det till det ultimata fastliggartältet, och det kan kombineras med det bästa från ett Penta eller ett Forum.

Fronten på Prisma kan flyttas så att det skapas ett rum med övertäckt terrass. Vid tillköp av extra fronter har du till och med möjlighet att bygga en farstu i förtältet.

För att säkra största möjliga stabilitet levereras Prisma uteslutande med den extra starka Zinox Mega Frame ställningen. Tältduken är tillverkad i det nya superstarka Isacryl Deluxe som gör tältet extra hållbart.

Önskar du att använda Prisma som helårstält kan extra stänger köpas till för att säkra särskilt god stabilitet under vinter och höstsäsong. Alltså det ultimata fastliggartältet!

Den nya starka Zinox Mega Frame är en kraftigt stålrörsställning med svetsade hörn och dubbla skruvlås på stängerna. Mega Frame motstår kraftiga stormar, snöfall och stora regnmängder och kan stå hela året med ett heltält som är beräknat för helårsanvändning.

Det välkända Capri förtältet heter nu Capri Coal

Det välkända Capri förtältet heter nu Capri Coal


Capri heter nu Capri Coral

Det välkända Capri förtältet har i år blivit ännu bättre och heter nu Capri Coal. Capri Coal är idealiskt för resecamparen då det är framställt i lätt akryl som gör det lätt att transportera.

Tältet går snabbt att sätta upp så du kan enkelt förflytta dig från plats till plats.

Går resan till varmare platser ger Capri Coals stora myggnätsfönster god ventilation utan irriterande insekter under varma sommardagar och nätter.

Magnum har fått en storebror, deltältet Magnum 250 Coal

Magnum har fått en storebror, deltältet Magnum 250 Coal


Storebror till Magnum

Magnum har fått en storebror, deltältet Magnum 250 Coal.

Magnum 250 Coal är som namnet avslöjar 250 cm djupt och därmed ett bra och rymligt resetält. För att säkra ett bra inomhusklimat, har Magnum 250 Coal många vädringsmöjligheter och är framställt i Isakrylmaterial som andas.

Universal 360

Universal 360


Universal för alla slags väder

Önskar du campa under olika årstider är deltältet Universal 360 det perfekta valet. Tältets styrka och stabilitet gör Universal 360 Coal idealisk för camping i alla slags väder.

Universal 360 Coal tillverkas i snygga grå och svarta färger som ger tältet en dämpad men modern look.

Har du användning för extra sovplatser, extra förvaringsutrymme eller ett uterum kan du bygga ut ditt 250 cm för- eller deltält med det nya Annexet 250 Coal.

Annexet har stora fönsterpartier, full ståhöjd och är ytterst resvänligt då vikten hålls nere med den lätta CarbonX-fiberställningen.

Sun Shine solskydd

Sun Shine solskydd


Sun Shine front och dörrmarkis till husvagnen

Har du ett Sun Shine solskydd kan du nu köpa till en front och blixtsnabbt göra om Sun Shine till ett lätt resetält (kan också användas på Sun Blue).

Sun Shine fronten har dubbla blixtlås på båda sidor så den kan sättas ihop med kanalsidorna på Sun Shine.

Fronten har två ingångsdörrar och stora fönsterpartier och kan delas på mitten med ett blixtlås.

Multi Organizer har tre stora förvaringsutrymmen samt ett ytterrum och bärhandtag

Multi Organizer har tre stora förvaringsutrymmen samt ett ytterrum och bärhandtag


Organizers – bra förvaringsmöjlighet

I Isabellas 2014 års program hittar du två nya organizers – Multi Organizer och Flex Organizer som ställs på golvet i förtältet och är den perfekta förvaringsplatsen för exempelvis skor, strandsaker, tidningar eller stickning.

Flex Organizer hängs upp i överliggaren eller takstången i förtältet med ett smart Velcro band. Den har ett stort utrymme, indelat med en hylla och nätficka på var sida.

Flex Organizer är perfekt till förvaring av t.ex. koppar, spel, handdukar eller familjens cykelhjämar. Både Multi och Flex Organizer fälls ihop så att de nästan inte tar någon plats alls när de inte används.

Matta till förtältet

Isabella Carpet – den perfekta mattan till ditt förtält Isabella Carpet passar perfekt till ditt Isabella förtält och du har möjlighet att välja mellan många olika varianter och färger.

Mattorna kan klippas till utan att fransa sig och därmed är de möjliga att anpassa till alla förtält.

Isabellas Folding Bed

Isabellas Folding Bed


Stort urval av utrustning

Bra stolar, praktiska bord, rymliga fällbara skåp, en strandmatta och en utfällbar säng är några av de möbler du hittar i Isabellas sortiment under nästa säsong.

De praktiska fällbara skåpen är rymliga och perfekta att förvara allt från handdukar till kökssaker eller toalettsaker i. Skåpen finns i tre olika storlekar och kan fällas ihop och packas undan i den medföljande väskan som gör skåpen enkla att transportera.

Isabellas campingbord fås i flera olika storlekar. Borden kan fällas ihop och tar därmed minimalt med plats under förvaring och transport. De har en praktisk grå yta som är lätt att torka av.

Har du behov av en extra säng eller en härlig solsäng är Isabellas Folding Bed lösningen. Den uppfällbara sängen är lätt att transportera, lätt att fälla upp och packa ihop och är skön att ligga på.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt