CampingSverige.se

17.3.14

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Isabella.net
Dela
 

Isabellas 2014 års program - många spännande nyheter

Isabellas 2014 års program bjuder på många spännande nyheter både när det gäller förtält mattor, möbler och praktisk utrustning.

Isabella Magnum 250 Coal (2014 modell)

Isabella Magnum 250 Coal (2014 modell)


Förtält för alla

Isabella Prisma är ett nytt förtält för långtidsliggaren, som är hela fyra meter djupt. Fronten kan flyttas fram och tillbaka så att det skapas ett uppehållsrum med en övertäckt terrass.

Det välkända förtältet Capri har blivit ännu bättre och heter nu Capri Coal. Det är ett idealiskt tält för korttidsliggaren då det är lätt att transportera och går snabbt att sätta upp och flytta från plats till plats.

Isabella Magnum har fått en storebror, deltältet Magnum 250 Coal. Magnum 250 Coal är som namnet avslöjar 250 cm djupt och därmed ett rymligt resetält.

För att säkra bra inomhusklimat har Magnum 250 Coal många vädringsmöjligheter och är framställt i det andningsbara materialet Isacryl.

Deltältet Universal 360 är det perfekta valet om man önskar ägna sig åt helårscamping.

Praktiska campingmöbler från Isabella

Praktiska campingmöbler från Isabella


Organisera förtältet

Rätt möbler bidrar till extra bra och bekväma campingupplevelser. Isabella erbjuder ett stort urval av utrustning och praktiska campingmöbler.

Campingskåpet Multi Organizer kan ställas på golvet i förtältet och utgör den perfekta förvaringsplatsen för ex. skor, strandsaker, tidningar och stickning.

Flex Organizer hängs upp i överliggaren eller takstången i förtältet med en smart velcroanordning.
Den har ett stort rum med hylla, nätfickor på var sida och är perfekt för förvaring av t.ex. koppar, spel, handdukar eller familjens cykelhjälmar. Den tar ingen plats och kan lätt fällas samman när den inte används.

Isabella Carpet passar perfekt till Isabellas förtält och det är möjligt att välja mellan många olika varianter och färger. Mattorna kan klippas till utan att fransa sig och därmed anpassas till respektive tält.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt