Housecar

CampingSverige.se

14.4.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Polar
Dela
 

Kraftig ökning för Polar ger fler jobb i Dorotea

Stark orderingång genererar ytterligare anställningar på Polar i Dorotea.
  – Under 2016, hade SoliferPolar en orderuppgång på hela 65 procent, jämfört med föregående år, berättar vd Tony Ekström.

Tony Ekström , vd Polar.

Tony Ekström , vd Polar.


Ända sedan höstens mässor har intresset för Polar varit stort. Det syns också i orderböckerna. I oktober meddelade företaget att ett tiotal personer skulle nyanställas för att kunna öka produktionstakten vid årsskiftet.
Den ökade försäljningen har också börjat märkas i registreringsstatistiken där antalet nya Polarvagnarna ökat kraftigt under inledningen av 2017.
– Och försäljningen bara fortsätter att öka, förklarar vd Tony Ekström.

Med en fortsatt stark försäljning kommer SoliferPolar att nyanställa ytterligare under våren, för att kunna öka produktionstakten ytterligare. Dessutom planerar man för ännu en produktionsökning efter sommaren för att kunna möta den starka orderingången.
– Under våren handlar det alltså om ytterligare en produktionsökning på ungefär 20 procent vid fabriken i Dorotea. Det känns riktigt, riktigt bra, säger en mycket nöjd vd för SoliferPolar.

– Kunderna efterfrågar kvalitet och service. Det kan vi erbjuda med våra produkter och vårt starka nät av återförsäljare, menar vd:n.
– Vi ska komma ihåg att vi har arbetat otroligt hårt med årets husvagnsmodeller. Därför är det extra roligt att de har fått så mycket uppskattning. Dessutom nylanserade vi Polars husbilar 2016, som väckte ett stort intresse, avslutar vd Tony Ekström.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt