CampingSverige.se

2.8.19

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Mässa hos Fritidsmetropolen 3-11/8

För första gången arrangerar Fritidsmetropolen i Umeå en egen mässa 3-11 augusti. - Vi slår på stort och bjuder in till en nio dagar lång husbils- ochhusvagnsfest, säger Patrik Lindgren.

Patrik och Ann Lindgren startade Fritidsmetropolen 2007.

Patrik och Ann Lindgren startade Fritidsmetropolen 2007.
Fotograf: Edel Puntonet


Fritidsmetropolen är familjen Lindgrens livsverk. Patrik och Ann startade företaget 2007 och kan se tillbaka på en snabb utveckling som resulterat i dagens fullserviceanläggning i Degernäs.
– Det har varit en häftig resa, med mycket jobb men också fullt av glädje, säger Patrik Lindgren.

Idag jobbar företaget med fyra starka varumärken; husvagnar från Hobby och Polar och husbilar från Bürstner och Laika husbilar.
– Det är märken som kompletterar varandra bra, här finns allt från det enklare till det mest exklusiva, säger Ann.

Ann Lindgren.

Ann Lindgren.
Fotograf: Edel Puntonet


Ny generation

Anläggningen omfattar en av landets största tillbehörsbutiker och en verkstad som klarar alla typer av service och reparationer. Sedan en tid tillbaka är parets båda barn också involverade i verksamheten.

– Felix jobbar heltid och ansvarar bl a för fordonsförsäljning och McRent husbilsuthyrning. McRent är en nyhet för året som vi tror mycket på, säger Patrik.
Dottern My finner ni i tillbehörsbutiken där hon jobbar extra på lov och ledigheter.

Fullservice

Fritidsmetropolen är en av Norrlands största husvagns- och husbilsanläggningar med över 4000 kvm under tak, totalt 17 500 kvm markyta. Här finns även ställplatser som är öppna dygnet om och erbjuder el, vatten, wc, dusch, disk, tvättmaskin, torktumlare och wifi. Fritidsmetropolen erbjuder även långtidsuppställning och förvaring av husvagn och husbil både sommar och vinter.

Patrik LIndgren.

Patrik LIndgren.
Fotograf: Edel Puntonet


Fritidsmässa 3-11/8

Efter sex år på fullserviceanläggningen i Degernäs kände Patrik och Ann att det var dags att ta steget vidare med en helt egen mässa i augusti.
- Vår utställningshall är fullproppad med de senaste husvagns- och husbilsmodellerna från Bürstner, Hobby, Laika och Polar. I vår stora Kama tillbehörsbutik – en av Sveriges största – har vi laddat upp med säsongens hetaste campingprylar. Vi utlovar mycket bra erbjudanden, roliga aktiviteter och spännande överraskningar. Besök oss under mässdagarna 3-11 augusti och gör en riktigt bra affär, hälsar Patrik och Ann Lindgren.

Klicka för större bild


Läs mässtidningen här!

issuu.com

Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt