CampingSverige.se

26.2.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

McLouis: Steel - 2010 modeller

Det är 10 år sedan italienska McLouis kom ut med den första husbilen på marknaden. Det har gått över all förväntan. Steel serien, som är späckad med standardutrustning, fås både som alkovmodell och delintegrerad modell.

Klicka för större bild


Det är hela 10 olika inredningar att välja mellan. I denna film går vi närmare in på Steel 537. Den sju meter långa husbilen är byggd på Fiat chassi och har en 130 hästars dieselmotor. Totalvikten är 3500 kilo och den kan därmed köras med vanligt körkort. Körklar lastförmåga 388 kg.

Det är riktigt gott om plats i den här husbilen. Den har ett stort garage som kan öppnas från bägge sidor. Här kan man förvara all den utrustning man vill ha med sig på resan. Invändigt är det också gott om plats. Längst bak är det två stora enkelsängar med en bred mittgång. Garaget har extra stor plats eftersom sängarna är fällbara. Det är gott om skåpsplats i hela sovrummet.

Klicka för större bild


I mitten av husbilen är det badrum med duschkabin. Det gör att man kan vara helt oberoende under semestern. Det är 110 liters färskvattenstank och 100 liter spillvattenstank. På motsatt sida, precis till vänster vid ingången ligger köket, med bland annat ett 150 L kylskåp med separat frysbox. Alltså, gott om plats för den stora familjen.

Uppehållsrummet är stort och trevligt. Det är många sittplatser och stolarna i förarhytten kan snurras runt så de blir en del av rummet. Över förarhytten är det ännu en dubbelsäng. Den är helt idealisk för exempelvis barn. Så allt som allt är detta en husbil med riktigt gott om plats föa alla på semestern.

Se också...

McLouis Steel 537 - 2010 modell

2009-11-24

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt