Husbil365

CampingSverige.se

3.11.13

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Fem agenturer under ett och samma tak

Mobile Living Group är samlingsnamnet för de agenturer som ansvarar för importverksamheten av Bürstner och Niesmann+Bischoff i Sverige och Polar, Solifer och Movera i Skandinavien.

Mobile Living Group verkar över landgränserna i hela Skandinavien

Mobile Living Group verkar över landgränserna i hela Skandinavien


Starkt återförsäljarnät

Från huvudkontoret i Vadstena och kontor i Norge och Finland drivs marknadsföringen och försäljningen av några av marknadens största varumärken inom mobilt boende. Mobile Living Groups erbjudande spänner sig från högkvalitativa husvagnar och husbilar till ett stort sortiment av tillbehör och marknadens mest omfattande reservdelslager.

-  Vi har byggt upp en stabil kedja från producentled via oss som agentur till återförsäljare och slutkonsument. Våra många olika varumärken skapar dessutom flera kontaktytor som resulterar i en ovärderlig lyhördhet gentemot marknaden. En bra koll på omvärlden innebär dessutom att vi blir ännu mer flexibla och lättrörliga, säger Magnus Wetterö, ansvarig för utvecklingen av Mobile Living Group AB.

Fördelar för kunden

Mobile Living Group verkar över landgränserna i hela Skandinavien vilket skapar ett nät bestående av cirka 120 återförsäljare.

En av många fördelar för kunden är den förbättrade logistik som återförsäljarna bidrar till och som innebär kortare avstånd mellan kund och återförsäljare. Ytterligare en fördel är det breda produktsortiment som Mobile Living Groups återförsäljare kan erbjuda med Bürstner, Niesmann+Bischoff, Polar och Solifer. Oavsett om det är förstagångsköparen eller veteranen som ska expedieras.

Namnet Mobile Living Group öppnar upp för många möjligheter i framtiden då organisationen har för avsikt att bli en ännu större och viktigare del av marknaden.  

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt