CampingSverige.se

26.2.13

Av: Pressmeddelande Fotograf: Niesmann+Bischoff
Dela
 

Niesmann+Bischoff 2013: Ny Arto 76 modell

På nyligen avslutade CMT-mässan i Stuttgart kunde Niesmann+Bischoff presentera ytterligare en modell – Arto 76 L – i den nya och lyxiga ”76-serien”, och nu är det snart dags för ytterligare en premiär.

I april kommer Arto 76 LE

I april kommer Arto 76 LE


Nu kommer Arto 76 LE

I april kommer nämligen serien att kompletteras med en tredje modell: Arto 76 LE som, i stället för L-modellens tvärställda dubbelsäng har två bekväma enkelsängar.

I övrigt är modellerna mycket snarlika, med bland annat stort Raumbad, bekväm sittgrupp med L-soffa och praktiska Tec-Tower med 160 l kylskåp och inbyggd ugn.

Tillsammans med Arto 76 F med fristående dubbelsäng, som presenterades förra året, kan Niesmann+Bischoff nu erbjuda tre sovrumslösningar i denna storleksklass.

– Med den här utökningen av vår populära ”76-serie” kan vi nu erbjuda planlösningar som passar alla du kunder som söker en helintegrerad premiumhusbil med gott om utrymmen utan att behöva ta steget upp till en tandemaxlad modell, säger Niesmann+Bischoffs vd Hubert Brandl.

Samtliga Arto 76-modeller är baserade på Fiat Ducato Heavy (46H) med en totalvikt från 4,5 ton, som kompletterats med ett enkelaxlat lågbyggt AMC-chassi från Al-Ko Kober.
Nya Arto 76 L kan levereras från maj månad 2013.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt