CampingSverige.se

26.4.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Tobisviks Camping
Dela
 

Nordic Camping tar över Tobisviks Camping

Den 1 januari 2018 byter Tobisviks Camping arrendator. - Vi är väldigt stolta över att kommunen valde Nordic Camping & Resort att förvalta denna pärla i Simrishamn, säger VD Tom Sibirzeff .

Tobisviks Camping i Simrishamn.

Tobisviks Camping i Simrishamn.
Fotograf: Tobisviks Camping


Nuvarande driftsentreprenör har gjort ett bra jobb med anläggningen och nu tar vi vid och utvecklar ytterligare genom större investeringar och genom vårt beprövade kedjekoncept som innefattar allt från aktiviteter till öppettider och annan kringservice som nutida gäster önskar. Redan nästa år kommer Sveriges modernaste servicehus stå klart på anläggningen tillsammans med fler toppmoderna stugor och campingtomter. Vi ser att intresset från inte minst utländska gäster ökar markant för Österlen och Simrishamn. Här skall Tobisvik Camping givetvis spela en viktig roll framöver”, säger VD Tom Sibirzeff för Nordic Camping & Resort.

Campingen har idag cirka 300 campingtomter och ett femtontal stugor.

Campingen har idag cirka 300 campingtomter och ett femtontal stugor.
Fotograf: Tobisviks Camping


Arrendestart 1 januari 2018

Fyrstjärniga Tobisviks camping är en vackert belägen familjecamping, omgiven av en pittoresk lantlig kulturmiljö och vacker böljande natur. Lummigheten från träd och det intilliggande naturreservatet blandas med frihetskänslan genom hav och strand. På gångavstånd finns centrala Simrishamn med fiskehamn och charmiga gränder. Anläggningens långsida följs åt av en vacker sandstrand med god vattenkvalité för bad. Precis intill anläggningen återfinns även ett större utomhusbad och andra aktiviteter så som minigolf och en populär restaurang.

Campingen har idag cirka 300 campingtomter och ett femtontal stugor. Tillsammans med kommunen vill Nordic Camping & Resort fortsätta utveckla anläggningen och på så sätt sätta Tobisvik på kartan för både svenska och utländska besökare.

Arrenden är på 25 år och arrendestarten gäller från 1/1 2018. Tilldelningsbeslutet har gått ut från kommunen och avtalsspärr gäller nu till och med 3 maj 2017.

Fakta Nordic Camping & Resort

Nordic Camping & Resort (publ) är Sveriges ledande kedja inom camping och resort. Verksamheten bedrivs på 18 anläggningar från Östersund i norr till Helsingborg i söder. Bolagets affärsidé är att erbjuda en kedja med varierande boendeformer under ett varumärke med ett tydligt koncept där kundens helhetsupplevelse står i centrum. Nordic Camping & Resort AB (publ) vision är att vara det marknadsledande alternativet i Norden för upplevelsebaserat semesterboende i kombination med ett rikstäckande hotellkoncept.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt