Husbil365

CampingSverige.se

14.4.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: Dometic
Dela
 

Ny serie rengöringsmedel från Dometic

Lagom till campingsäsongen introducerar Dometic en ny serie rengöringsmedel speciellt anpassade till de olika material som förekommer i husvagnar och husbilar.

Rengöring för rostfritt stål.

Rengöring för rostfritt stål.


– Våra kunder ställer höga krav på våra produkter och det med rätta. De ska vara enkla att använda och de ska vara effektiva, samtidigt som de ska vara skonsamma mot både material och miljö, säger Patrik Edgren på Dometic.

Den fem produkterna i den nya serien består av preparat anpassade för all slags rengöring i kök och badrum, men också av medel avsedda för tvätt av markiser och båtkapell samt för rengöring av akrylfönster. Hygieniska rengörare i praktisk sprejflaska passar utmärkt för uppfräschning av alla vertikal ytor i fritidsfordonet. Tack vare att medlet är alkoholbaserat, kan det även användas för att avlägsna mindre mängder is i kylskåpet.

Medel för renföring av markiser och kapell.

Medel för renföring av markiser och kapell.


Rostfritt, ugn och markiser

Rengörare för rostfritt stål är idealisk för rengöring av rostfria diskhoar och spisar i husvagnar och husbilar. Medlet löser effektivt fett och smuts, och ger snabbt en skinande blank yta utan fläckar eller ränder. Dometic Grill- och ugnsrengörare är också ett mycket effektivt medel, som inte bara löser upp fett utan även fastbränd mat.

Tack vare att medlet är i gel-form, är det mycket lätt att använda även på vertikala ytor. Medlet lämnar, efter rengöring, en neutral doft. Rengöringsmedel för markiser och båtkapell levereras med en borste, som gör det enkelt att arbeta in medlet i väven och underlättar rengöringen så att det återfår sin ursprungliga fräschör.

Serien är speciellt anpassad till de olika material som förekommer i husvagnar och husbilar.

Serien är speciellt anpassad till de olika material som förekommer i husvagnar och husbilar.


Fönster

Rengörings kit för fönster är den femte produkten i serien och består av rengöringsmedel, polermedel och en speciell polerduk. Akrylfönster ska ju inte rengöras med konventionellt fönsterputsmedel, då detta kan förorsaka fläckar på materialet och dessutom göra det skört så att det i värsta fall spricker.

Med Dometics speciella rengöringsmedel kan emellertid husvagns- eller husbilsägaren känna sig trygg. Medlet avlägsnar effektivt all slags smuts – även fett och envis nikotinbeläggning – och skyddar dessutom fönstret, samtidigt som det förhindrar uppkomsten av statisk elektricitet. Med polermedlet är det möjligt att avlägsna matterade fläckar och mindre repor.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt