Husbil365

CampingSverige.se

10.2.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Forsbergs Fritidscenter
Dela
 

Ny vice vd på Forsbergs Fritidscenter

Styrelsen i Forsbergs Fritidscenter har utsett Jonas Karlsson till ny vice vd från och med den 1 februari 2017.
Jonas Karlsson har sedan 2015 varit anställd som platschef på Forsbergs Fritidscenters huvudkontor i Hyssna där han drivit anläggningen med stor framgång.

Jonas Karlsson, ny vice vd.

Jonas Karlsson, ny vice vd.


- Jag ser verkligen fram emot min nya roll som vice vd på Forsbergs Fritidscenter, säger Jonas Karlsson. Bolaget är i en spännande fas. De senaste årens försäljning har ökat rejält vilket har lett till etablering på fler orter och jag ser stor potential till ytterligare tillväxt.

Innan Jonas började som platschef på huvudkontoret i Hyssna var han  verksam på ett flertal ledande positioner inom Toyota i Sverige. Jonas Karlsson kommer att bibehålla rollen som platschef för anläggningen/huvudkontoret i Hyssna, parallellt med vice vd rollen.

Forsbergs Fritidscenter öppnade 1991 i Hyssna av bröderna Mathias och Christian Forsberg och är idag Nordens största husbils- och husvagnsförsäljare med totalt 6 anläggningar runtom i Sverige. Företaget är utvald svensk distributör av husbilsmärkena Hobby, Frankia, Concorde och Niesmann samt återförsäljare av Bürstner husvagnar & husbilar och Hobby husvagnar.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt