Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

26.2.11

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Nytt koncept: Camping & Cruise – drömsemester för hela familjen

Tänk dig att inleda semestern på en av Europas vackraste och bäst utrustade campingplatser i närheten av till exempel Barcelona eller Venedig, och sedan veckan efter stiga ombord på en lyxkryssare som tar dig till de mest spännande destinationerna i Medelhavet eller Adriatiska Havet? Det måste väl ändå vara ett erbjudande som är omöjligt att säga nej till?

Det är nu möjligt att kombinera camping och kryssning som semesterform

Det är nu möjligt att kombinera camping och kryssning som semesterform


”Camping & Cruise” öppnade för bokning under vecka 5 och sedan dess har telefonerna gått varma.

Bakom den nya semesterformen står resebolagen Eurocamp och MyCruise.dk. Det betyder hög säkerhet, kompetent service och stor erfarenhet av barnfamiljers behov inbyggt i båda delarna av konceptet. Du kan fritt sätta ihop din egen ”Camping & Cruise”-semester utifrån bolagens kompletta utbud av campingplatser och kryssningar. Om du vill börja med camping eller kryssning är helt upp till dig och din familj. För att illustrera möjligheterna har ”Camping & Cruise” dock satt ihop några attraktiva och prisvärda paket som bland annat kan ses på www.campingogcruise.dk


Det nya konceptet ”Camping & Cruise” är en perfekt matchning då barnfamiljer älskar båda resformerna

Det nya konceptet ”Camping & Cruise” är en perfekt matchning då barnfamiljer älskar båda resformerna


Populära semesterformer för barnfamiljerna

Lyxcamping har under många år varit en stor hit hos danskarna och är under konstant utveckling medan kryssningar först tog fart under förra året. Då bägge semesterformerna är särskilt lämpliga för barnfamiljer var det som upplagt att kombinera dem.

-Eurocamp och MyCruise.dk arbetar var för sig löpande med att optimera semesterkvalitén och – upplevelserna för barnfamiljer, berättar Frank Heitmann, direktör på Eurocamp. – Därför föll det oss helt naturligt att gå ihop och skapa ett helt nytt alternativ. Camping och kryssning är en perfekt matchning för den moderna barnfamiljen som både önskar avkoppling och upplevelser i varandras sällskap.

Också hos MyCruise.dk är det stora förväntningar inför det nya samarbetet. – Vi ser en stor potential i det nya företagskonceptet som under lång tid har varit efterfrågat av våra kunder, säger production manager Gabriella Blomroos från MyCruise.dk. Med ”Camping & Cruise” får de det bästa från båda världar i en ekonomiskt fördelaktig lösning. Och vi kan redan nu se på intresset att vi har satsat rätt.

Perfekt matchning

Eurocamp är känt för att arrangera komfortabla familjesemestrar i fullt utrustade lyxtält, stugor och mobilehomes på Europas absolut bästa campingplatser. Deras mobilehomes bjuder till exempel på flera sovrum, uppehållsrum och kök samt egen terrass där man kan njuta av solen och den vackra naturen. Platserna bjuder på enorma poolarealer och sportfaciliteter samt restauranger och klubbar/diskotek för barn i alla åldrar.

MyCruise.dk är en dansk resebyrå som sedan starten 2008 har haft fokus på förmedling av de bästa kryssningarna till alla världsdelar. De erfarna konsulenterna är specialister på att sätta ihop individuella kryssningar som kan ta dig till dina favoritdestinationer över hela världen.

Båda företagen är naturligtvis anslutna till och registrerade i Rejsegarantifonden.

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt