CampingSverige.se

31.5.18

Av: Daniel Andersson Fotograf: Daniel Andersson
Dela
 

Optimism hos Åhus Husvagnsexpo

Nyfordonsförsäljningen har upphört, men i övrigt har ingenting förändrats. Åhus Husvagnsexpo går in på sitt 45:e verksamhetsår med förnyad optimism.

Familjen Norrman.

Familjen Norrman.


Åhus Husvagnsexpo fyller 45 år i år. Företaget grundades 1973 av Jan-Elis och Anita Johansson och är en välkänd återförsäljare av fritidsfordon. Under årens lopp har man jobbat framför allt med märkena Kabe och Adria, men även Eximo, Solifer och Öggestorp. Förra året tog företaget beslutet att upphöra med nyförsäljningen och i stället satsa på att utveckla verkstad och butik.
– Vi kände att tiden var mogen att förverkliga våra egna drömmar, säger vd Joakim Norrman.

– Vi har utvecklat vår tillbehörsbutik och plockat in nya spännande produkter, t ex lufttält, säger Joakim Norrman.

– Vi har utvecklat vår tillbehörsbutik och plockat in nya spännande produkter, t ex lufttält, säger Joakim Norrman.


Utvecklat butiken

Nu satsar företaget på tillbehör och verkstadsservice.
– Vi har utvecklat vår tillbehörsbutik och plockat in nya spännande produkter, t ex lufttält. Vi har även bra erbjudanden på movers och air-condition, säger Joakim Norrman.

Företaget fortsätta att köpa in, byta och förmedla husvagnar precis som tidigare. Ett nytt segment är leksakssortimentet via kedjan Lekextra. Verkstaden har lång erfarenhet av reparationer och service, bl a fukttest, gasoltest och bromsjustering.
– Med färre leveranser har verkstaden möjlighet att serva fler kunder oavsett märke och i butiken kommer vi att hålla samma låga pris som nätbutikerna.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt