CampingSverige.se

10.8.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Populära nyheter på Stora Nolia

Enbart nya modeller för 2017 – det uppskattar besökarna på Stora Noliamässan i Piteå.
– Vi upplever ett enormt intresse kring våra husvagnar och husbilar, säger Bergholms försäljningschef Patrik Jonsson.

Bergholms visar upp Knaus Südwind Scandinavian Selection, som har världspremiär just på Stora Nolia.

Bergholms visar upp Knaus Südwind Scandinavian Selection, som har världspremiär just på Stora Nolia.


Den gångna helgen och i strålande sommarväder sparkade Stora Nolia i Piteå igång. Med totalt 100 000 förväntade besökare och 500 utställare.
Under nio dagar (6–14 augusti) arrangeras en av landets förnämsta mässor och Sveriges största handelsplats i sommarstaden, där försäljningen uppskattas till 45 miljoner kronor.

-Vi har med oss ett 20-tal ekipage hit och det är uteslutande nyheter, vilket är oerhört uppskattat hos nyfikna besökare, säger Patrik Jonsson på Bergholm.

-Vi har med oss ett 20-tal ekipage hit och det är uteslutande nyheter, vilket är oerhört uppskattat hos nyfikna besökare, säger Patrik Jonsson på Bergholm.


Knaus - nordiskt anpassad husvagn

På 120 000 kvadratmeter kan besökarna uppleva det mesta. Och naturligtvis en bransch som växer rekordartat. Campingdelen på den gigantiska folkfesten i Norrbotten upptar hela 15 000 kvadratmeter av den totala ytan och är den näst största i sin genre efter höstens Elmia Husvagn & Husbil i Jönköping. I monter 1022 och på 900 kvadratmeter finns Bergholm på plats för att visa vad som gäller i husvagns– och husbilsväg kommande år.

– Vi har med oss ett 20-tal ekipage hit och det är uteslutande nyheter, vilket är oerhört uppskattat hos nyfikna besökare. Redan dag ett var det över 15 000 personer på mässan. Det är full fart och försäljningen går riktigt bra. Besökarna fick bland annat uppleva en världspremiär för Knaus Südwind Scandinavian Selection, en husvagn som är helt anpassad för nordiskt bruk, berättar Patrik Jonsson.

Dessutom är Europakampanjen på Knaus Sun TI Platinum Selection – en halvintegrerad premiumhusbil – igång.
Mässan håller på hela veckan och avslutas i helgen. För Bergholms del handlar finaldagarna om att en av landets bästa kockar kommer på besök.
– På lördag är Simon Laiti i vår monter för att visa hur man lagar fantastisk campingmat, berättar Patrik.
För mer

Fakta Bergholm

Familjeföretaget Bergholm grundades 1992 i Kristinehamn där huvudkontor, reservdelslager och serviceverkstad är belägna än idag. Företaget importerar husvagnar och husbilar från några av de största märkena inom branschen och omsätter ca 300 MKR. Produkterna säljs via 28 återförsäljare runt om i Sverige.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt