CampingSverige.se

6.4.17

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Sommarartisterna på Böda Sand klara

Under tre sommarkvällar – 21 juli, 28 juli och 4 augusti – bjuder Böda Sand in till Scensommar på Böda Sand. Härliga konsertkvällar fyllda av magi, underhållning, trolleri och allsång. Under ledning av Tobbe Trollkarl och Böda Beach Band presenteras ett gott gäng heta svenska artister och underhållare.

Pernilla Wahlgren är en av sommarartisterna på Böda Sand. Hon uppträder den 28 juli.

Pernilla Wahlgren är en av sommarartisterna på Böda Sand. Hon uppträder den 28 juli.


Scensommar är gratis för boende gäster och som utomstående finns det möjlighet att lösa inträde för 120 kronor. "Vi har valt att hålla evenemangen gratis för vår boende gäster och jobbar hela tiden med att skapa värdeökning för kundgruppen "aktiva barnfamiljer", säger Anna Barekvall, vd Böda Sand. "Bokningarna stiger med i snitt 4% per år och stor del hamnar kring evenemangen.  Scensommarkväll besöks varje kväll av ca 4000 gäster.

Det är inte bara musikevenemang som anordnas under sommaren på Böda Sand utan även löptävlingar, mc och bilträffar, familjeveckor, träningsveckor mm. "Evenemang är viktiga och skapar reseanledningar, säger Anna Barkevall, vd Böda Sand.
Artister, uppträdanden och evenemang har blivit en viktig faktor för den öländska besöksnäringen och där vill vi vara med och stötta. Våra arrangemang är riktade till just barnfamiljer, vilket är en viktig målgrupp för Öland, säger Anna Barkevall.

Samir och  Viktor  uppträder också  den 28 juli.

Samir och Viktor uppträder också den 28 juli.


Sommarens Scensommarprogram

Fredag 21:e juli – Ace Wilder och Panetoz
Fredag 28:e juli – Pernilla Wahlgren och Samir & Victor
Fredag 4:e augusti – Sean Banan

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt