Husbil365

CampingSverige.se

10.9.16

Av: Daniel Andersson Fotograf: LMC
Dela
 

Specialmodeller av Breezer Lift

Inför nästa modellår lockar LMC med två specialmodeller av Breezer Lift. Utrustningslistan är lång med bland annat AC, solceller, aluminiumfälgar och nya app-systemet iBusConnect.

Breezer Lift har isgrå chassifärg och Fiats 16-tums aluminiumfälgar.

Breezer Lift har isgrå chassifärg och Fiats 16-tums aluminiumfälgar.


Modellerna heter Breezer Lift 607 och Breezer Lift 737 G. 607 har dubbelsäng medan 737 har separata långbäddar. Båda har LMC iBusConnect som standardutrustning. Med denna innovativa teknik kan olika funktioner i husbilen övervakas och styras över en smartphone eller surfplatta. Appen visar t ex utomhustemperatur, om extern ström är ansluten, laddningsstatus för startmotor- och kupébatteriet och nivån på vatten- och avloppsvattentankarna.

LMC iBusConnect är en app som kan övervaka och styra olika funktioner via smartphone.

LMC iBusConnect är en app som kan övervaka och styra olika funktioner via smartphone.


Smart Tower-kyl

Båda modellerna har chassi i isgrå färg och Fiats 16-tums aluminiumfälgar som standard. Farthållare, som regleras från multifunktionsratten i läder, är standard. Bodelen har ramfönster med persienner, taklucka och markis som standard. Köksdelen är utrustad med köksfläkt och 140L Smart Tower kylskåp. Breezer Lift-serien har klädsel av möbeltyget ”Sofia”. Kabeldragning för SAT-utrustning är standard, precis som tak-AC och solceller. Som extrautrustning finns automatisk växellåda, garage- och vinterpaket. Det är, som LMC själva säger, bara att ”stiga in och köra iväg…”

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt