CampingSverige.se

3.8.17

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Stora Nolia - start lördag 5 augusti

På lördag kickar årets upplaga av Stora Nolia igång.  Det blir en 9 dagars härlig folkfest med inspiration,shopping, livemusik  och mycket mer. Kort sagt, här finns något för alla.

Anna Wikman , biträdande projektledare för Stora Nolia.

Anna Wikman , biträdande projektledare för Stora Nolia.


Till årets upplaga av landets största årliga besöksmässa, byggs en shoppinghall upp med café, boulevard och fler produktområden än tidigare. Där samsas hem och hushåll, hantverk, sy och textil tillsammans med fritid, hälsa, samt mode och skönhet. – Vi flyttar in vår stora scen i en av hallarna och bygger istället upp ett nytt varuhus på närmare 2500 kvadratmeter, säger Anna Wikman, biträdande projektledare för Stora Nolia.

I den av utställningshallarna där hälsa och fritid tidigare funnits , vägg i vägg med saluhallen, byggs ett helt nytt scenområde upp.

– Vi flyttar in stora scenen tillsammans med köksscenen samt kombinerar den med utställare. Dessutom har hallen en restaurang som erbjuder vin- och ölprovning. Därmed bygger vi vidare på succékonceptet Wine & Beer Tasting som vi startade under förra årets mässa i Piteå, säger Lars Olovson, programansvarig på Stora Nolia.

Ace Wilder är en av årets höjdpunkter på Stora Nolia.

Ace Wilder är en av årets höjdpunkter på Stora Nolia.


Många höjdpunkter

Melodifestivalstjärnorna Ace Wilder och Jasmine Kara utgör några av höjdpunkterna i programmet under Stora Nolia. Det är ett omfattande och brett program som årets Stora Nolia bjuder på.  – Årets program är ett av de bredaste vi bjudit på, säger Lars Olovson som håller i programmet för Stora Nolia.

– Vi har inte bara musikinslag utan också trädgårdsprat, yoga, modevisning, hår- och barberingsvisning samt en rad intressanta föreläsningar i våra konferensrum. Dessutom har vi en köksscen där bland andra mästerkonditorn Roy Fares samt kokboksförfattare och kostrådgivaren Ulrika Davidsson inspirerar.

Fler höjdpunkter under dessa 9 dagar är bl a blues med Wolfman Jack, orkestern Renhornen med Simon Zion, som vann Idol men också pop-Umeås bästa låtskrivare – Jakob Nyström, känd från bland annat Isolation Years och Two White. Missa inte heller Fröken Elvis.

– Vi kommer att erbjuda något för barn varje dag. Bland annat kommer de enormt populära Babblarna att köra en svängig, interaktiv och rolig musikal. Dessutom kommer Bamse och exempelvis gycklarna Wullger och Mimmi,  säger  Lars Olovson.

Mässan pågår 5-13 augusti på Stora Nolia i Umeå.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt