CampingSverige.se

31.3.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: Daniel Andersson
Dela
 

Stora satsningar hos Fritidstillbehör

Fritidstillbehör Sverige genomför i dagarna flera förbättringar. En ny lättnavigerad hemsida lanseras, förbättrad kundtjänst och snabba leveranser på lagervaror erbjuds.

Den nya sajten har responsiv design och kan användas på alla enheter oavsett skärmstorlek.

Den nya sajten har responsiv design och kan användas på alla enheter oavsett skärmstorlek.


För att växa ytterligare inom fritidssektorn omvandlades Fritidstillbehör Sverige nyligen till ett eget aktiebolag. Förut bedrevs verksamheten som bifirma till Öggestorp Caravan AB. Under året kommer flera stora förändringar att genomföras.

Några är redan klara, t ex har det blivit lättare att navigera på Fritidstillbehörs hemsida.
– Den nya sajten har responsiv design och kan användas på alla enheter oavsett skärmstorlek, berättar vd Jonathan Larsson.

Sortimentet har utökats och är uppdelat i fyra grenar: campingtillbehör, friluft och outdoor, båttillbehör samt inredning och hem.
– Ett nytt upplägg gör det lättare att hitta det du söker. Vi har förbättrat sökfunktionen med tydligare träffar och produkter kan nu visas med fler bilder och även instruktionsfilm och manual.
Vidare har fraktkostnaderna sänkts och det finns ett takpris på frakt oavsett hur stora varor man beställer. Alla lagervaror skickas på vardagar inom 24 timmar.

Företaget har också anställt mer personal, utökat lagerytan och utökat kundtjänstens telefontider. Inte nog med detta, ännu mer är på gång.
– Vi kommer inom kort att introducera en serie fritidsprodukter under ett eget varumärke. Märket kännetecknas av kvalitet till ett oslagbart pris, säger vd Jonathan Larsson.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt