Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

3.5.12

Av: Pernille Lykke Hansen Fotograf: CampingSverige.se
Dela
 

Sverige: Astrid Lindgrens Värld - Nordens Bästa Turistanläggning

I mars tillkännagav Barnens Turistguide att Astrid Lindgrens Värld utsetts till Nordens bästa Turistanläggning 2012, för andra året i rad, i konkurrens med bland andra Gröna Lund, Liseberg och Legoland. Drygt 54 000 barnfamiljer har varit med och röstat fram vinnarna.

Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby

Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby


- Det är naturligtvis, fantastiskt roligt att få denna utmärkelse och dessutom för andra året i rad. Det viktigaste med detta pris är att det är våra gäster, barnfamiljerna, som röstat fram oss till Nordens Bästa Turistanläggning 2012. I den här omröstningen ställs vi mot alla de stora kända parkerna som Liseberg, Kolmården, Mumindalen och Legoland, säger Mikael Ahlerup, vd Astrid Lindgrens Värld.

Bland de röstandes omdömen om Astrid Lindgrens Värld kan man läsa: ” Gör hela familjen glad!” och ”Astrid Lindgrens Värld har något för alla och de satsar på kvalitet både på upplevelsen och maten, här finns inga pekpinner och barnen får röra sig överallt.” Internetsiten Barnens Turistguide.se är en av de mest besökta inspirationsgivarna för barnfamiljer i Sverige inför deras sommarsemestrar. Här kan barnfamiljer gå in och dela med sig av sina intryck av besök på olika platser och anläggningar i Norden. Det är fjärde året som Astrid Lindgrens Värld vinner detta pris.

- Detta visar att vi verkligen är inne på rätt väg i vårt utvecklingsarbete med de senaste årens stora satsningar i Villa Villekulla och Mattisborgen. Liksom vår satsning på att servera vällagad småländsk mat i parken. Mat som är lagad från grunden och på lokala råvaror. Det är helt enkelt ett kvitto på att våra gäster uppskattar det vi gör, fortsätter Mikael Ahlerup.

Läs mer här: www.alv.se

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt