Husbil365

CampingSverige.se

25.1.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Swecamp
Dela
 

Swecamp nyanställer 440

Swecamp är en kedja med 13 helårsöppna anläggningar för camping och utomhusupplevelser. Nu söker Swecamps anläggningar 440 nya medarbetare inför sommaren 2017.

Om du är intresserad av sommarjobb inom campingvärlden, är du kanske en av dem som Swecamp söker?

Om du är intresserad av sommarjobb inom campingvärlden, är du kanske en av dem som Swecamp söker?


Swecamp är Sveriges största kedja inom camping och utomhusupplevelser. Med 13 högklassiga anläggningar från norr till söder tar de emot gäster årets alla dagar. Under de senaste två åren har de bl a satsat  på Health & Training Camp, som har blivit mycket uppskattat av hälsomedvetna campare/livsnjutare.

Tjänster som ska tillsättas hos Swecamp är allt från aktivitetsledare, receptionister och städare till badvakter, vaktmästare och restaurangpersonal.

- Säsongsjobb är attraktiva hos ungdomar och ungdomar är viktiga för vår bransch. Om intresset finns hos medarbetaren gör vi vad vi kan för att omplacera personalen till en annan anläggning i kedjan med högsäsong under en annan period än den egna. Det resulterar i en trygghet för våra anställda. Kompetensen finns då kvar i kedjan vilket gör att vi kan behålla den höga kvalitén till våra gäster, meddelar Andreas Häggqvist, ordförande i Swecamp.

Tjänsterna ska tillsättas i följande län: Västerbotten, Värmland, Örebro, Stockholm, Västra Götaland, Jönköping Kronoberg och Skåne.

På swecamp.se finns information om vilka tjänster som skall tillsättas på respektive anläggning, vart ansökan skall skickas och sista ansökningsdatum.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt