CampingSverige.se

18.11.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Två nykomlingar hos Swift

För ett år sedan gjorde husbilsmärket Swift entré på den svenska marknaden. Modellserien Toscane med anpassning för Norden har blivit en stor framgång, vilket nu följs upp med fler nya planlösningar.

Nya Toscane 794 QB med drottningsäng.

Nya Toscane 794 QB med drottningsäng.


Med sin unika affärsmodell och ett mer överskådligt modellprogram kan Swift Norden erbjuda välutrustade husbilar till mycket bra priser. De två nykomlingarna heter Toscane 794 EB och Toscane 794 QB. 794 EB har enkelbäddar bak och ett garage, 794 QB har drottningssäng med halv-garage. Med Fiats Maxi-chassie har nya Toscane 794 en lastvikt på nästan ett ton. Båda nykomlingarna kostar från 729 000 SEK.

”Nya Toscane 794 EB och QB är framtagna till husbilsåkaren som inte vill kompromissa. Oavsett om man faller för långbäddade 794 EB med garage eller 794 QB med den stora queensängen så får man en husbil som uppfyller de flesta krav och önskemål.” säger Magnus Wetterö, VD för agenturbolaget i Norden.

Köket i Toscane 794 QB.

Köket i Toscane 794 QB.


Karossen i glasfiber

Andra nyheter är bland annat att hela karossen, inklusive golvet är tillverkad i glasfiber, en konstruktion som Swift kallar ”Smart Plus”. Konstruktionen är mycket fuktsäker och därför fås husbilarna med 10 års täthetsgaranti.

Swift arbetar mycket med krocksäkerhet, något som få andra husbilsmärken gör. Invändigt har t ex soffkonstruktionen förstärkts för att inte ge vika vid en krock, och Swift rekommenderar även att bordet plockas bort under färd. En annan nyhet för 2017 är systemen Swift Command och Swift Command Tracker.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt