CampingSverige.se

29.11.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Vinter-glamping: Maximal njutning vid minusgrader

Moderna husbilar har utvecklats till rullande boningar med högsta komfort – även under årets kallaste månader.

En flexibel följeslagare alla tider på året.

En flexibel följeslagare alla tider på året.


Sommartid bär det av till Korsika, genom Sydfrankrike eller till Algarve – eller varför inte till Nordsjö-kusten. Men på vintern? Ja, då går det lika bra, för moderna husbilar så som de som Niesmann+Bischoff erbjuder, är inte bara avsedda för varma regioner – eller för de varmaste månaderna på året.

Unga par, familjer med småbarn och de ”för evigt unga” som har ett framgångsrikt yrkesliv bakom sig – alla har de lärt sig att uppskatta fördelarna hos dagens högkomfortabla husbilar. Tack vare dessa, är det lätt att styra kosan till de hetaste vintersportorterna och även när termometern visar tvåsiffriga minusgrader är det ingen risk att någon behöver frysa inne i husbilen. Utrustning, bearbetning och känsla är på toppnivå i en modern husbil som Arto, Flair eller nya Smove . Man behöver inte göra avkall på något – ens under årets kallaste dagar.

Med en husbil av högsta komfort är det inte svårt att njuta av fantastiska vinterlandskap.

Med en husbil av högsta komfort är det inte svårt att njuta av fantastiska vinterlandskap.


Genomtänkt värmesystem för ett behagligt liv

Invändigt är kaffebryggaren igång, samtidigt som vattenkokaren värmer vatten till frukosttéet. Trots kompakta mått är köket välutrustat med gasolspis, rymligt kylskåp med frysfack och förvånansvärt stora arbets- och avställningsytor.
Tack vare satellitanläggningen kan du njuta av ditt favoritmorgonprogram på LED-tv:n. Svagt hörs bruset från regnduschen, och med tankar på minst 140 liter räcker vattnet länge.

Det genomtänkta installerade värmesystemet, den optimerade luftcirkulationen och avsaknaden av köldbryggor skänker skön och ombonad värme ombord även vid låga temperaturer.
För att både kyla och värme (under sommartid) ska förbli på rätt sida av ytterväggen, hör Niesmann+Bischoff till de tillverkare som bygger sina väggar med en innovativ sandwichmetod med kärna av styrofoam och ytterskikt av aluminium.
Till de exklusiva egenskaperna hos dessa husbilar hör även ett rymligt garage med plats för skidutrustning, snowboard och el-cyklar.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt