CampingSverige.se

9.12.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Vivaldi – tältet som är ett uterum

Euro-Tents från värmländska Hammarö har gjort succé med tältserien Vivaldi, ett fristående tält som står uppe hela året.

Vivaldi finns i tre storlekar, på bilden ses 680.

Vivaldi finns i tre storlekar, på bilden ses 680.


– Vivaldi är ett året-runt-tält med kraftigt tilltagna stativ i 40/40 mm fyrkantsprofil av aluminium, säger Raymond Westin på Euro-Tents.
Sättet som tak och väggar integreras med stativet gör Vivaldi till ett mycket stabilt tält. Vivaldi är konstruerat för att stå på plats under årets alla tolv månader. Camparen slipper alltså att tvingas sätta upp och ta ner tältet varje vår och höst samt tömma det på saker.
– Tack vare sin stabila uppbyggnad upplevs Vivaldi inte som ett tält, utan mer som ett uterum, säger Raymond Westin.

Tältet kan kompletteras med skjutdörrar i glas och aluminium.

Tältet kan kompletteras med skjutdörrar i glas och aluminium.


Tre storlekar

Vivaldi har en takväv av kraftig vävburen PVC medan väggarna består av belagd polyester, All Season Residential från den erkända vävproducenten TenCate. Den utvändiga akrylbeläggningen gör väven vattentät, väderbeständig och slitstark. PVA-fibrerna absorberar fukt och minskar risken för kondens.

Vivaldi kan förses med en bakvägg som gör det möjligt att låta tältet stå kvar om man vill åka iväg med husvagnen. Vivaldi även kan anslutas till husbilar och villavagnar. Vivaldi 4-Season finns i tre storlekar; 570, 680 samt 720. Djupet är 3,5 meter. I sortimentet finns även ett Vivaldi verandatak, 300 djupt och 190 brett, samt en paviljong, 3x3 meter.

Se också...
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt