Samarbete gör campinggäster mätta

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Nu skall campinggäster få det bekvämare och slippa åka till affären för att handla mat. Detta sedan Swecamp har slutit ett samarbetsavtal med matkasseföretaget Middagsfrid. Swecamp är Sveriges största kedja med anläggningar för camping och utomhusupplevelser, 15 helårsöppna och unika anläggningar från norr till söder.

Nyhet på Swecamps anläggningar - färdig matkasse.

Nyhet på Swecamps anläggningar – färdig matkasse. Årets nyhet från Swecamp  är att man kan beställa en matkasse från Middagsfrid inför vistelsen på deras anläggningar. Kassen levereras till stugan eller finns att hämta i receptionen om man checkar in med husbil eller husvagn. Middagsfrid är en färdigplanerad matkasse och fokus är på god och hälsosam mat i vardagen, gjord på äkta råvaror och med fokus på ekologiskt, tillsatsfritt och klimatsmart. Till en början kan kassen beställas till Flottsbro i Stockholm men inom snar framtid hoppas Middagsfrid kunna erbjuda matkassar till alla Swecamps anläggningar!

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket