Grillad majssallad

I detta avsnitt av Campingköket gör Alexandra världens godaste dip på grillad majs. Fräscht, enkelt och omöjlig att sluta äta!

Ingredienser

4 personer
2-3 förkokta majskolvar
150 gram salladsost/fetaost
4 msk majonnäs
2 st salladslök
1 limezest+juice
riven vitlök
chili, bestäm själv hur mycket hetta du vill ha
1 kruka färsk koriander
1 påse salta chips

Gör så här

  1. Tänd grillen 🔥. Grilla majsen tills den är gyllene.
  2. Blanda ihop feta, majonnäs, lime (juice+zest), vitlök, chili, hackad salladslök och hackad koriander.
  3. Skär av majsen och blanda ner i fetaostblandningen.
  4. Servera med salta chips 🌽

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2025 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket