Danne Stråhed ny ägare till Tydingesjöns Camping

I höstas meddelade paret Sven och Anne-Marie Svensson, som drivit campingen och festplatsen vid Tydingesjön, att de ville sälja verksamheten. De har nu hittat rätt köpare – folkkäre Danne Stråhed. Tillsammans med paret Stefan Arnesson och Pia Mattsson ska de tre driva det populära stället vidare.

Tydingesjöns Camping har drivits under 12 år av Sven och Anne-Marie Svensson.

Tydingesjöns Camping har drivits under 12 år av Sven och Anne-Marie Svensson.Fotograf: Tydingesjöns Camping Vid Tydingesjön utanför Broby i Skåne ligger campingen och festplatsen naturskönt och vackert. Campingen har under 12 år drivits av makarna Svensson. När de beslutade att sälja, var det mycket viktigt att verksamheten skulle säljas till rätt person. De ville ha någon som var beredd på att driva stället vidare i samma anda. Detta är något som de nya ägarna tar fasta på, samtidigt som det lär blir en hel del nyheter. Tydingesjöns kännetecken kommer dock att finnas kvar, såsom Mc-träffar och bilträffar samt dans från och med våren och en bit in på höstsäsongen.

Lysande utsikter! Den anrika campingen ligger vackert vid Tydingesjön.

Lysande utsikter! Den anrika campingen ligger vackert vid Tydingesjön. Dans och kaffeDet kommer att ske en renovering av utedansbanan och det kommer även att bli en kaffestuga, vilket inte är helt främmande för Stefan och Pia. De drev Mossby Kaffestuga (som ligger utmed sydkusten) under 13 år och det var här också där som Danne Stråhed lärde känna paret.Den dagliga driften kommer att skötas av Stefan och Pia med lite hjälp av Sven och Ann-Marie Svensson. Danne Stråhed kommer också att vara på plats i den mån han hinner. Han driver ju även danspalatset Dannero utanför Skivarp och har sina spelningar runt om i Skåne.

Klicka för större bild

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket