Hobby lanserar ny app

Av: Daniel Andersson

I samband med Elmia Husvagn Husbil lanserar Hobby en ny, revolutionerande mobilapp med styrsystemet MyHobby. – Det är en jättesatsning för oss, säger Håkan Jägmar, koordinator på Hobby Caravan.

Nu kan du styra din Hobbyhusvagn genom ett knapptryck i telefonen. Appen är gratis att ladda ner från App Store. Android-versionen till sommarsäsongen 2016.

Nu kan du styra din Hobbyhusvagn genom ett knapptryck i telefonen. Appen är gratis att ladda ner från App Store. Android-versionen till sommarsäsongen 2016. Appen är uppdelad i två delar. Den ena är en kommuikationsdel som är gratis och vänder sig till alla husvagnsägare oavsett märke. Den andra delen kallas MyHobby – ett system för att fjärrstyra en Hobbyhusvagn (från årsmodell 2015 och framåt) och är ett tillval man gör när man köper husvagnen.– Med MyHobby kan du bl a kolla och styra elförbrukning, batteritid och temperatur, säger Håkan Jägmar.

Mats Svensson, vd Hobby Fritid.

Mats Svensson, vd Hobby Fritid. Serviceboken i mobilenMed den andra delen av appen kan du bland annat skräddarsy din egen husvagn med Husvagnsbyggaren, få svar på vanliga frågor kring husvagnsägandet samt hitta den camping som passar dig bäst och sedan boka din plats genom samarbetspartnern camping.se. – Med Hobbyappen har du serviceboken direkt i mobilen. Du får påminnelse när det är dags för service och erbjudanden från sin förvalda återförsäljare och verkstad, avslutar Håkan Jägmar.

Relaterade artiklar

FreedomTravel breddar innehållet med influencers

Hymer sexfaldigt prisad i läsarundersökning

First Camp rekryterar 1200 personer – utan cv

Camptoo – ny delningsplattform för fritidsfordon

Sponsrad artikel

Nyckeln till PR Husbilars framgång

Moderna museet visar utställningen Svenska förvärv

© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket