Elmia mässa 2013 – dag 2‏

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Husvagn på Väg fortsätter sin rapportering från Elmia. Fredagens besökssiffra var 6969, ca 300 fler än förra året. Mässan andas optimism och framtidstro, många utställare berättar om ökande försäljning.

Läs allt om camping-mässa på CampingSverige.se

Cabbys instegsserie Cruze.

Cabbys instegsserie Cruze. Nya instegsserierDe Luxe Easy är namnet på Hobby nya instegsserie med så låga vikter att flera modeller kan dras av bilar i Golf-klassen. Svenska Cabbys  motsvarighet heter Cruze och är också en lättare vagn framtagen för  de som reser mycket.

Solifer och Polar firar 50-årsjubileum med 2014 års modeller.

Solifer och Polar firar 50-årsjubileum med 2014 års modeller. 50-årsjubileumBåde Solifer och Polar firar 50-årsjubileum med 2014 års modeller. Båda har tagit fram särskilda jubileumsmodeller, Polars heter 560 CTH  och 590 LB och är utrustade med extra lyx. Polar har sedan starten 1964 sålt över 55 000 husvagnar.

Eriba Exciting 585 har kökslösning placerad längst fram i vagnen.

Eriba Exciting 585 har kökslösning placerad längst fram i vagnen. Exciting Eriba nyhet Exciting 585 är en nyhet från Eriba. Modellen har en speciell, och  rejält tilltagen, kökslösning placerad längst fram i vagnen. Både snyggt och annorlunda! Läs allt om camping-mässa på CampingSverige.se Läs mer om husvagnar på CampingSverige.se Läs mer om husbilar på CampingSverige.se

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket