Gone Camping 2019: Premiär för sjunde säsongen

Av: Daniel Andersson
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Ett vårtecken nästan lika säkert som vitsippor - premiär för årets säsong av Gone Camping! Den sjunde säsongen drar igång lördagen den 16 mars på Gonecamping.se och på TV8.

Martin Örnroth bland vinodlingarna med en Bürstner Ixeo.

Martin Örnroth bland vinodlingarna med en Bürstner Ixeo. Precis som tidigare är det Martin Örnroth och Erica Johansson som guidar tittarna till härliga campingdestinationer och semesteräventyr, i både Sverige och Europa. Den nya säsongen av Gone Camping tar med tittarna till resmål både på och bortom allfartsvägarna. Det blir frosseri i reseinspiration när programmet bland annat besöker Gotland och Ingmar Bergmans Fårö, firar traditionell svensk midsommar i Dalarna, testar ett av Sveriges absolut största besöksmål, tar husbilen till Paris, besöker ölfestival i Österrike och mycket annat.

På Gotland i en Hymer.

På Gotland i en Hymer. Höjpunkter- En av säsongens absoluta höjdpunkter för mig var att med hjärtat i halsgropen köra vår splitternya husbil genom Paris rusningstrafik hela vägen fram till Eiffeltornet, säger Martin Örnroth.Inspelningen av säsong sju har främst skett i Sverige men även Frankrike, Österrike, Polen och Tjeckien finns med bland resmålen. Några av de destinationer som besöks är Fårö, Falkenberg, Karlsborg, Hökensås, Rättvik, Göteborg, Kosteröarna, Paris, Salzburg, Loire, Bourgogne och Sopot.Svenska campingplatser som besöks i årets säsong: Visby Strandby, Sudersand Resort, Gekåsbyn, Ugglarps Camping, Karlsborgs Camping, Nordic Camping Hökensås, Lerbergets Camping, Nordic Camping Råå Vallar, Nordic Camping Lugnet, Siljansbadets Camping, Lisebergsbyn och Hafsten Resort.Gone Camping har premiär på Gonecamping.se och på TV8, lördagen den 16 mars, kl 18.30. Prisbelönat programGone Camping är idag ett av Sveriges största reseprogram. Bakom produktionen står branschorganisationerna SCR Svensk Camping och Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF) samt Husbil365.se. Gone Camping visas på TV8, Gonecamping.se och Youtube. Programserien har belönats med TRIP Award av Rese- och Turistnäringen i Sverige samt Intermedia-globe GOLD – TOURISM Guld vid World Media Festival i Hamburg.Se alla program på Gonecamping.se

Relaterade artiklar

Smaka på camping: Bergholm arrangerar ny mässa på Elmia

Dometic: Coola kylboxar som tål hårda tag

Ny vd för Husbilslandet

Sponsrad artikel

Tre visningshelger – se alla 2022-nyheterna hos Tumbo!

Hultsfred Strandcamping – TripAdvisor Traveller’s Choice 2021

Diggiloo ger sig ut på vägarna igen

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket