Hansen Caravan: Ny husbils och husvagnsåterförsäljare i norra Stockholm

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

I Juli månad öppnar HANSEN CARAVAN portarna för ett nytt återförsäljartälle för Kabe husvagnar och husbilar, Adria husvagnar och Sun Living husbilar i Upplands Väsby.

Hansen Caravan kommer att vara återförsäljare för det svenska kvalitetsmärket Kabe husvagnar och husbilar

Hansen Caravan kommer att vara återförsäljare för det svenska kvalitetsmärket Kabe husvagnar och husbilar Premiäröppning är lördag den 30 Juni- Med en stor utställningshall och butik längs Vallentunavägen kommer Hansen Caravan se till att kunderna kommer att stormtrivas, säger Peter Hansen.- Som är ägare till den nya kompletta försäljningsanläggningen. Hansen Caravan kommer att vara återförsäljare för det svenska kvalitetsmärket Kabe husvagnar och husbilar samt Slovenska husvagnsmärket Adria, som har en lång historia och är stora på svenska marknaden. Som komplett tillbehörsleverantör till den stora butiken har Hansen Caravan valt KAMA Fritid som även har Isabella förtält i sortimentet. Vi är mycket glada att Peter Hansen med all sin erfarenhet startar upp denna anläggning, säger Johan Skogeryd på Kabe husvagnar. Premiäröppning är lördag den 30 Juni. Peter HansenPeter Hansen  började arbeta med husvagnar redan 1984 som fjortonåring, då han gjorde Prao på AB Husvagnsuthyrning. Fortsatte sedan där alla lov och helger under studietiden med tvätt, städ och service av husvagnar. Efter skolan började Peter heltid på Caravanhallen som servicetekniker och senare säljare av husvagnar och husbilar. Sedan 1997 har Peter varit anställt på Electrolux fritidsdivision som sedan bytte namn till Dometic. Där har det huvudsakligen varit husvagnstillbehör och husbilstillbehör som varit arbetsområdena med olika titlar som försäljningschef, regionchef Scandinavien, vice vd Norden och nu seanst som divisionschef eftermarknad. Parallet med detta har Peter ochså varit med i styrelsen för Husvagnsbranschens Riksförbund och senaste åren som vice ordförande.  Läs mer om Hansen Caravan här

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket