Niesmann 2018: Säkerhet och flärd

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Med sina tre serier Smove, Arto och Flair satsar Niesmann+Bischoff på både säkerhet och lyx inför 2018.

Smart lösning i Smove. Under sidobordet/avställningsytan döljer sig

- ett kök!

Smart lösning i Smove. Under sidobordet/avställningsytan döljer sig

– ett kök! Smove lanserades förra året och väckte stor uppmärksamhet med sina innovativa lösningar. Niesmann kallar själva bilen för en blandning av halvintegrerad modell och en lyxig liner. Flair-serien är en exklusiv husbil i liner-segmentet och har en mer personbilslik design än många andra märken. I takt med att husbilsliv blir allt populärare ökar kravet på säkerhetstänk. Nya Flair har krockkuddar, bältesåtstramare och antisladd-system. Dessutom gör det nya Pedal Release System att pedalerna fälls fram vid en kollision och därmed orsakar minimal skada.

Arto-serien består av 13 planlösningar.

Arto-serien består av 13 planlösningar. ArtoArto-serien består av 13 planlösningar. 20 procent av hela Niesmann+Bischoffs produktion utgörs av en Arto-modell, 76 E med enkelbäddar. Nu förlängs den 10 centimeter och får det nya namnet 77 E. Precis som i Flair-serien har Arto en massiv dörr som skiljer sovrummet från vardagsrummet. Arto 2018 får också en ny effektivare spis. Ny dimbar belysning pryder underkanten på ovanskåpen och underdelen av den nedfällbara taksängen får ny belysning. Elcentralen är placerad i garaget för bättre åtkomst.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket