Polar Grizzly har vaknat ur idet

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Svenska Polar har tagit upp sin husbilsproduktion igen. Till säsongen 2017 finns Grizzly och Kodiak åter med i modellkatalogen.

Polar Grizzly är tillbaka med finputsade detaljer.

Polar Grizzly är tillbaka med finputsade detaljer. Inför 2017 har Polar putsat på detaljerna i sin husbilskollektion som består av Polar Grizzly och den lite större Polar Kodiak. I grunden är Polar Grizzly en halvintegrerad husbil byggd på ett tvåaxlat chassi från Fiat/Alko med ABS-bromsar. Den finns i tre varianter, varav två har garage, som ger extra gott om förvaring som nås via en utvändig lucka. Kodiak är en halvintegrerad husbil, byggd på ett chassi. Den har en väl tilltagen lastvikt och bra lastutrymmen. Som tillval finns den nedsänkbara sängen. Husbilen har vattenburen golvvärme i både boendedel och förarmiljö. Värmen kan regleras individuellt, så att man t ex kan ha det svalare i sovdelen än resten av husbilen.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket