Prisregn över Niesmann+Bischoff

Niesmann+Bischoff har fått flera fina branschutmärkelser för modellerna Flair och iSmove.

För sjunde gången i rad har läsarna av tidningen Promobil utsett Flair till årets mest omtyckta liner-modell. Modellserien prisas framför allt med sin komfort, tidlösa elegans och en ovanlig känsla av rymd. Även det yngsta tillskottet i Niesmann + Bischoff-familjen har belönats med priser. Med sin ovanliga design och generösa innerutrymmen bryter iSmove, ända sedan lanseringen under hösten 2020, mot de vedertagna regler som dittills gällt i husbilar i kompaktklassen. Inte mindre än sju gånger under 2021 har iSmove tilldelats utmärkelser av internationella fackjuryer, och har därmed erhållit så gott som samtliga priser i branschen.

Design Award

iSmove har även fått utmärkelsen German Design Award. I kategorien ”Excellent Product Design” i gruppen ”Conceptional Transportation” fick den kompakta liner-modellen ett ”Special Mention” från den internationella juryn. German Design Award räknas till världens mest välrenommerade designutmärkelser, och delas ut av det tyska rådet för formgivning – ett av världens ledande kompetenscentrum för kommunikation och marknadsföring när det gäller design. Priset kommer att delas ut under februari 2022.
– German Design Award är en utmärkelse som har högt anseende. När vi tog fram iSmove bröt vi mot många regler och konventioner, och det är för detta mod som vi nu belönas, säger Niesmann + Bischoffs vd Hubert Brandl.

iSmove får German Design Award 2022.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket