Viking RV Husbilar AB lanserar Andelshusbilar

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Andelshusbil är ett nytt sätt att köpa husbil. Det är som ett alternativ till att köpa en begagnad husbil som man kanske inte använder mer än några veckor per år.

Klicka för större bild Andelshusbilen är en ny topputrustad Viking 24/720 MB Alkov för 2-5 personer och ett nypris på 1 000 000 kr inkl moms, och husbilen designas efter andelshusbilsgruppens behov. Andelshusbil är att man köper en andel i en husbil, storlek på andelen kan man välja själv t.ex. om man vill ha en med 5 eller 10 andelar.Exempel 1: En andel i en husbil med 10 andelarKostnad 50 000 kr/andel som man får tillbaks eller om man vill förlänga efter tre år när kontraktet går ut. En kostnad per Husbilsvecka blir 4200 kr och totalt per år 21000 kr inklusive försäkring& skatt.Vidare se detaljerad bilaga. Då har man Husbilen i 5 veckor per år Exempel 2En andel i en husbil med 5 andelar. Kostnad 100 000 kr/andel som man får tillbaks eller om man vill förlänga efter tre år när kontraktet går ut. En kostnad per Husbilsvecka blir 3900 kr och totalt per år 39000 kr inklusive försäkring& skatt. Då har man Husbilen i 10 veckor per år. Viking RV husbilar står som 6:e eller 11:e medlem och som registrerad ägare samt sköter service och administration.Vidare se detaljerad bilaga. Fördelning av aktuella hyrveckor under de 3 åren rullas runt så rättvist som möjligt och byten inom andelsgruppen kan göras.Läs mer här: www.vikingrvhusbilar.se

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket