Storsäljande Hobby blev Best in Show

Inte nog med att Hobby säljer husvagnar mer än någon annan husvagnstillverkare i Sverige. På mässan Caravan Stockholm utsågs modellen 650 KFU Prestige dessutom till Best in Show.

Hobby husvagnar är Sveriges mest köpta husvagn. Här ses interiören på 650 KFU Prestige.

Hobby husvagnar är Sveriges mest köpta husvagn. Här ses interiören på 650 KFU Prestige. Hobby är det mest sålda husvagnsfabrikatet i Europa och enligt Husvagnsbranschens riksförbund var Hobby 2015 fortsatt etta på den svenska husvagnsmarknaden.– Förra året fick vi en riktigt bra start på året. De signaler vi får från våra återförsäljarei dag visar att efterfrågan på Hobby-vagnar fortfarande är stor. Samtliga är positiva och tror på fortsatt framgång, säger Mats Svensson, vd för Hobby Caravan.– Försäljningen har hittills varit mycket bra och vi jobbar stenhårt för att stärka och utveckla vår position som marknadsledande i Sverige.

Mats Svensson, vd Hobby Caravan Sverige.

Mats Svensson, vd Hobby Caravan Sverige. Ökade 6 procentFörra året registrerades 355 Hobby-vagnar under årets inledande fyra månader, vilketvar en ökning med sex procent jämfört med samma period 2014.– Vi jobbar hela tiden med att förbättra och utveckla våra vagnar för att svara upp mot de förväntningar våra kunder har. Det hoppas vi ska märkas i form av nöjda och återkommande kunder,säger Mats Svensson.

Hobby 650 KFU Prestige utsågs till Mest prisvärda husvagn.

Hobby 650 KFU Prestige utsågs till Mest prisvärda husvagn. Best in ShowPå Caravan Stockholm som ägde rum 18-21 februari utsågs Hobby 650 KFU Prestige till Best in Show i klassen Mest prisvärd. Utmärkelsen ges av journalister från fyra branschtidningar och de gav följande motivering: ”Hobby har alltid påkostad design. Den här vagnen är dessutom kompletterad med smarta tekniska lösningar, bra förvaringsutrymmen och praktiskt kök. Grundpriset, 282 800 kr, innebär mycket vagn för pengarna.”

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket