Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

2.7.17

Av: Daniel Andersson Fotograf: Sara Ravid
Dela
 

I år väljer Hasse Aro husvagnen

Tv-profilen Hasse Aro är en flitigt återkommande gäst under Almedalsveckan i Visby. Även i år är han på plats och kommer att synas både på och utanför scenen. En sak är dock annorlunda – denna gång bor han i husvagn.

I sommar tar Hasse Aro husvagnen till Almedalen. Vill du lyssna på honom ska du söka dig till Stöldskyddsföreningens arrangemang under veckan.

I sommar tar Hasse Aro husvagnen till Almedalen. Vill du lyssna på honom ska du söka dig till Stöldskyddsföreningens arrangemang under veckan.
Fotograf: Sara Ravid


Hasse Aro är en av landets mest meriterade journalister och tv-personligheter. Vi känner honom som programledare för bland annat Efterlyst, Stalkers, Brottsplats Sverige och Krimkvarten. Men som husvagnscampare har vi aldrig sett honom. Förrän nu.
– Det ska bli spännande. Det är första gången vi testar att bo i husvagn, säger Hasse.

Almedalsveckan i Visby pågår  mellan 2-9 juli.

Almedalsveckan i Visby pågår mellan 2-9 juli.
Fotograf: VisitGotland


”Briljant idé”

Premiären begås under Almedalsveckan i Visby, ett evenemang Hasse deltagit i många gånger både som journalist och som privatperson.
– Boendefrågan är komplicerad under den här veckan. Utbudet av stugor och rum är begränsat och priserna skyhöga. Så i år fick jag den briljanta idén: Vi bokar en husvagn!
Via en bekant fick Hasse kontakt med Hansen Caravan. Valet föll på en rymlig två-axlad husvagnsmodell med gott om plats för en hel familj.

Hasse har i stort sett ingen erfarenhet alls av mobilt boende. En gång bodde han i husbil under dansbandsveckan i Malung, men det gav inte mersmak.
– Det var dessvärre ingen rolig upplevelse. Husbilen var liten och trång, matlagningen funkade inte. Dessutom var det dåligt väder, minns Hasse.
I sommar hoppas han på bättre erfarenheter. Det enda orosmomentet är att parkera det stora husvagnsekipaget på campingplatsen.
– Gasol- och elpanna är inga problem, sånt känner jag till. Men parkeringen kan möjligen ställa till besvär. Campinggästerna kommer troligen märka att vi har anlänt, skrattar Hasse.
På frågan om han kan tänka sig att skaffa ett eget fritidsfordon i framtiden blir svaret:
– Det beror på hur det går i sommar, återkom efter Almedalen, avslutar Hasse Aro.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt