Husbil365

CampingSverige.se

21.4.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Kebnekaises topp och vrakdykning i Kroatien

Den 17:e april är det premiär för fjärde säsongen av Gone Camping i TV8 och på Camping.se. Gone Camping är reseprogrammet som sätter upplevelser och aktiviteter i fokus och som riktar sig till de som söker semesterupplevelser och berättelser att ta med hem för alltid. I årets säsong får tittarna bland annat följa med när vi bestiger Kebnekaise, paddlar SUP i Halland och upplever Smålands Vilda Västern.

Kebnekaises topp är ett av resmålen i årets säsong av reseprogrammet Gone Camping.

Kebnekaises topp är ett av resmålen i årets säsong av reseprogrammet Gone Camping.


Gone Camping leds av den rutinerade programledaren Martin Örnroth och är idag ett av Sveriges största reseprogram. Med över 30 program i ryggen som visats för över en miljon tittare, laddar nu Gone Camping för den nya säsongen.

-Resor handlar om drömmar och alla drömmar behöver bränsle för att utvecklas. Det tror jag är det vinnande receptet för Gone Campings popularitet, säger Martin Örnroth. Och bränsle för semesterdrömmarna lär man få när årets säsong drar igång med högt tempo som tar oss med från Sveriges högsta topp till långt ner i underjorden, från vildmark till Venedigs kanaler och genom tågrån i Vilda Västern till tryffeljakt i Istrien.

Gone Camping är ett samarbete mellan SCR Svensk Camping och Husvagnsbranschens Riksförbund och produceras av Silverbullet Film. Gone Camping är ett helhetskoncept som även omfattar ett resemagasin med en upplaga på 425 000 exemplar samt en app som ger användaren tillgång till alla reseprogram direkt i mobilen. Programmen textas på engelska och tyska för internationella målgrupper.

Resmål i årets säsong

Kebnekaise, Nikkaluokta, Kiruna, Amsterdam, Gouda, Kinderdijk, Piran, Škocjan, Bled, Kranjska Gora, High Chaparral, Isaberg, Stryn, Geirangerfjorden, Besseggen, Halmstad, Varberg, Vemdalen, Sundsvall, Bryssel, Brügge, Krk, Istrien, Rovinj, Arjeplog, Ammarnäs, Korallgrottan, Venedig, Dolomiterna, Gardasjön, Valpolicella, Landskrona, Åhus, Kjugekull

Svenska campingplatser som besöks
Stora Sjöfallets Fjällanläggning, High Chaparral Camping, Isaberg Mountain Resort, First Camp Tylösand, Apelviken.se, Vemdalens Camping, Bergafjärdens Camping, Mötesplats Borstahusen, Regenbogen Åhus, Kraja Camping och Hotings Camping.

Källa: SCR Svensk Camping

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt