Kama Fritid

CampingSverige.se

3.11.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Northstar 2016: Nytt paket till pop-up-modellerna

Campermärket Northstar lanserar nu ett Sub-Zero-paket som tillval. Det att gör även att pop-up-modellerna blir isolerade för vargavinter.

Klicka för större bild


I Sub-Zero-paketet ingår Dometic argonfyllda isolerfönster och PIR-isolering i väggar, golv och tak. Detta är standard i hard-wall-modellerna. Paketet innehåller även en ny canvas med inbyggd tre-lagersisolering Tri-Lam vinyl, vilket ersätter den gamla snap-on Arctic Pack-isoleringen.

Lagunbordet är nu standard på alla modeller.

Lagunbordet är nu standard på alla modeller.


Elektriskt tak

En annan nyhet är att pop-up-taket blir elektriskt istället för med vev. Det gör det ännu enklare att höja och sänka taket samt att man kan lasta betydligt mer på taket, t ex kanoter, takboxar eller annat.

Svensktillverkade Lagun bordet är nu också standard på alla modeller. Vidare lanseras nytt tyg på dynorna och USB charge center.

Svensk generalagent för Northstar är Camperways i Haninge.

Svensk generalagent för Northstar är Camperways i Haninge.


Fakta Northstar

Northstar grundlades 1961 av familjen Willett i Iowa, USA. De första åren gick företaget under namnet Texson, men sedan tidigt 1980-tal används namnet Northstar. I dag tillverkar Northstar campers både med höjbart tak och med permanent ståhöjd. Svensk generalagent är Camperways i Haninge.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt