Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

24.5.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Phillips.com
Dela
 

Philips USB Charger

Du känner säkert igen det. Allt för många laddare till olika elektronik ligger utsprida i hemmet och när du äntligen skall ladda din kamera, mobil eller mp3-spelare hittar du inte den rätta laddaren.

Philips försöker förenkla vardagen så mycket som möjligt. Ett gott exempel på detta är universalladdaren SCM7880.

Philips försöker förenkla vardagen så mycket som möjligt. Ett gott exempel på detta är universalladdaren SCM7880.


Philips är dessutom också rätt säker på att du också har laddare som du inte har använt på flera år, men som inte blir utslängda på grund av att du inte är helt säker på vart de hör.

Hos Philips försöker de att förenkla vardagen så mycket som möjligt. Ett gott exempel på detta är universalladdaren SCM 7880 – med den slipper du att spara de flesta av de laddare du använder i dag, samt alla du har sparat för säkerhetskull.

Med Philips universalladdare är du aldrig utan ström

Allt efter vilken bärbar enhet du skall ladda, har Philips universalladdare upp till 15 timmars ström utan behov av en stick kontakt. Göm därför universalladdaren i närheten av din bärbara enhet så slipper du bli utan ström oavsett var du befinner dig, i sommarhuset, på skidsemestern eller på camping- och vandrarturen. När du väl är hemma igen sätter du endast universalladdaren i en vanlig stickkontakt och den är klar igen efter två timmar.

Många elektriska enheter – en laddare

Till en Philips USB Charger medföljer det stick till mobiltelefoner från Nokia, Sony Ericsson, Motorola och Samsung samt mini-USB och vanlig USB. Därför kan alla i familjen använda universalladdaren nästa oavsett vilken bärbar enhet de har.

Philips universalladdare finns också som en mindre mobilladdare, samt en kraftigare Power Pack som ger ström i upp till 30 timmar.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt