Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

13.4.12

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Prostor: Campingmarkiser till husvagnar och husbilar

Det är inte alltid det lönar sig att sätta upp förtältet när man är på campingsemester. Man kanske bara skall stanna en eller två nätter på varje plats, och då är det både snabbare och enklare att bara köra ut markisen och få ögonblicklig skugga.

Prostor markis till din husvagn eller husbil

Prostor markis till din husvagn eller husbil


Prostor markiser har nu kommit till Sverige och finns i ett antal varianter som gör det möjligt att skräddarsy var enda markis, så att den passar in i designen på just ditt fordon. Den genomfärgade markisduken i PVC eller akryl kan fås i olika färger. Det skall också tas ställning till om markisen skall vara motordriven eller ha manuell betjäning. Oavsett vilken markis du väljer erbjuds du snabb leverans på alla typer, även de specialbeställda, samt på tillbehör och reservdelar.

Prostor markiserna är kompakta och lätta, samtidigt som de är robusta. Det är tre års garanti på alla markiser.

Bland tillbehören till Prostor finns ett LED – ljus system som integreras i mitten av markisen och som kan fås antingen inbyggt eller påbyggt. Belysningens placering gör att man kan sitta och läsa obesvärat under markisen på kvällen. Camp Room är ett slags förtält som man kan montera på markisen på endast några få minuter. Rollo + rullgardin kan monteras på alla existerande markiser om man önskar ytterligare sol- och vindskydd, eller bara lite mer privatliv.

Läs mer på www.js-komponenter.dk och hitta närmaste återförsäljare

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt