Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

18.8.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Prostor
Dela
 

Prostor: Kvalitetsmarkiser för husvagn, husbil och släpvagn

De är ledande inom solavskärmning och har nu äntligen kommit till Sverige. Prostor campingmarkiser finns i ett otal modeller, vilket gör det möjligt att skräddarsy varje enskild markis så att den passar perfekt till fordonets design.

PROSTOR markiserna finns i många olika modeller

PROSTOR markiserna finns i många olika modeller


Kan tillgodose alla smakinriktningar

När man är på campingsemester har man inte alltid lust att baxa med förtältet när det handlar om bara en övernattning eller kanske endast ett stopp på en rastplats i middagshettan. Då är det skönt att blixtsnabbt kunna köra ut markisen och få ögonblicklig skugga.

Prostor markiserna finns i många olika modeller och kan tillgodose alla smakinriktningar. Utöver att välja modell kan du välja mellan olika boxfärger, eller få den speciallackerad, så att den passar perfekt till fordonets färg. Den genomfärgade markisduken är av PVC eller akryl och finns i flera olika färger, är av hög kvalitet och håller färgen hela markisens livslängd.

Du ska även ta ställning till om markisen ska manöveras med motor eller manuellt. Oavsett vilken markis du väljer till ditt fordon erbjuder vi snabb leverans på alla typer av markiser, även de specialtillverkade, samt på tillbehör och reservdelar.

Prostor markiserna är tämligen robusta då både profiler och ändkappor är tillverkade av 100 % aluminium

Prostor markiserna är tämligen robusta då både profiler och ändkappor är tillverkade av 100 % aluminium


Kvalitet och funktionalitet

Alla detaljer och funktioner är väl genomtänkta för att även passa designen på PROSTOR markiserna, vilket gör dem ytterst kompakta och lätta. Dessutom är PROSTOR markiserna tämligen robusta då både profiler och ändkappor är tillverkade av 100 % aluminium, vilket ger markisen större tålighet mot slag och stötar.

De extra starka flexarmarna och spännstängerna, som bl.a. ser till att markisduken spänns ut ordentligt, bidrar också till att göra PROSTOR markiserna solida. De patenterade detaljerna, såsom låssystemen på frontprofilen och på stödbenen, är också funktioner som är värda att belysa.

Rollo+ rullgardinen kan monteras på alla existerande markiser om man önskar ytterligare sol- och vindskydd eller bara lite mer privatliv

Rollo+ rullgardinen kan monteras på alla existerande markiser om man önskar ytterligare sol- och vindskydd eller bara lite mer privatliv


Spännande tillbehör

Det finns ett hav av tillbehör till PROSTOR markiserna. Först och främst ett unikt patenterat LED-belysningssystem som är integrerat på mitten av markisen och som kan fås antingen inbyggt eller påbyggt. Att belysningen är placerad på mitten av markisen gör att man rent faktiskt, utan problem, kan sitta och läsa under markisen om kvällen.

Av andra spännande tillbehör måste vi nämna Camp Room, ett slags förtält som man monterar på markisen på bara 10 minuter. Eller Rollo+ rullgardinen som kan monteras på alla existerande markiser om man önskar ytterligare sol- och vindskydd eller bara lite mer privatliv.

Ta en närmare titt på Prostor markiserna på Elmia Husvagn Husbil den 6 – 9 september 2012.


Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt