Kama Fritid

CampingSverige.se

20.11.17

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Sportig lättviktare och stabil fyrhjulsdrift

Hymer fyller 60 år och firar med topputrustade jubileumsmodeller till specialpriser. Bland nyheterna finns bl a ML-T 570 med fyrhjulsdrift och den sportiga lättviktaren Exsis i 588.

Hymer ML-T 570 är en halvintegrerad modell byggd på Mercedes-chassi med fyrhjulsdrift.

Hymer ML-T 570 är en halvintegrerad modell byggd på Mercedes-chassi med fyrhjulsdrift.


Tyska Hymer är ett av de populäraste och mest framgångsrika husbilsmärkena på marknaden. Lagom till sitt 60-årsjubileum har företaget släppt några topputrustade specialmodeller. Hymer Exsis är en modell som lanserade begreppet 3-tonsklassen när den kom för tio år sedan. Nu kommer nästa generation och sätter en ny standard när det gäller design, karosseri och lätt konstruktion.

Nya Exsis väger bara 2,84 ton och har gott om plats kvar för packning upp till tillåtna 3,5 ton.

Nya Exsis väger bara 2,84 ton och har gott om plats kvar för packning upp till tillåtna 3,5 ton.


Ansiktslyft

Nya Exsis är sportig, dynamisk och väger bara 2,84 ton, vilket följer trenden med allt mer kompakta fordon som kan köras med B-körkort. Även fullutrustad med tillbehör som markis, tv, antenn och multimediautrustning, finns det gott om plats kvar för packning upp till tillåtna 3,5 ton. Exteriört har Exsis fått ett ansiktslyft och känns tuff, modern och sober. Invändigt finner vi en harmonisk inredning i valnötsfinish och överskåp med vita högglansluckor. Exsis finns både som hel- och halvintegrerad.

Smart-Tower-kylskåp på 142 liter.

Smart-Tower-kylskåp på 142 liter.


Fyrhjulsdrift

Hymer ML-T 570 är en halvintegrerad modell byggd på Mercedes-chassi med fyrhjulsdrift. Bilen tar sig därför enkelt fram även på svåra underlag som snö, is och lösa grusvägar. Tack vare Hymers lättviktskonstruktion hamnar ML-T i viktklassen upp till 3,5 ton. Exteriört har bilen fått en smakfull färgsättning i grafitgrå och silver. Jubileumsmodellen har mycket utrustning som standard, t ex 32-tums LED-tv, Smart-Tower-kylskåp på 142 liter, digital satellitmottagning och klädskåp med belysning.

Det finns gott om plats i det stora garaget.

Det finns gott om plats i det stora garaget.


Stort garage

Inredningen i ML-T är sober med bl a högglansluckor i köket, LED-spottar integrerade i takskåpen och förarhyttssäten i matchande tygdesign. Den rymliga L-soffgruppen kan förvandlas till en extra sovplats. Förvaringsutrymmen finns det gott om och det stora garaget baktill är 75 cm brett och 121 cm högt.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt